fbpx

Harley a tengerből

altEgy évvel a japán katasztrófa után került elő egy elsodort motor.

Ötezer kilométeres utat tett meg az óceánon át egy 2004-es Softail Night Train. A teherautót, amiben a motort tárolták a tsunami ragadta magával, és  Japántól Kanada nyugati partjáig sodródott.

 

Mivel a motoron viszonylag épségben megmaradt a rendszám, így hamar megtalálták egykori tulaját, a 29 éves Yokoyamát, akit számos veszteség ért a tragikus napon. Motorja mellett elvesztette házát, és három közeli családtagját is.

A Harley-Davidson Motor Company felajánlotta, hogy ingyen visszaállítja a motort eredeti állapotába és visszajuttatja a szigetországba, de Yokoyama udvariasan visszautasította az ajánlatot.

Mivel a Softail így Amerikában marad, a Harley jelen állapotában szeretné konzerválni, és kiállítani a Harley-Davidson múzeumban, hogy örök emléket állítsanak annak a 15 000 embernek, akik odavesztek 2011. máciusában.altalt

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x