EseményekKiemeltMotorverseny

Gál Lili lett a legjobb a magyar lányok között a magyar motokrossz bajnokság első futamán Piliscséven

Gál Lili Piliscsév Motokrossz magyar Bajnokság 2023A magyar motokrossz bajnokság idei szezonja Piliscséven kezdődött egy kétnapos rendezvény keretei között a CL4 motokrossz bajnoksággal.

A MAMS Motocross Elite és Junior OB Women Open futamában 11 induló volt Piliscséven. A hat magyar, két osztrák, két cseh és egy szlovák versenyző keményen küzdött a magyar pályán. Végül a két futam alapján az osztrák versenyző, Elena Kapsamer végzett az első helyen Gas Gas motorjával.

Őt a MAMI Team Fehér versenyzője, Gál Lili követte a dobogón egy Yamahán, mindössze 6 ponttal lemaradva. A harmadik helyezett a cseh TOMISKOVA Kristyna lett egy Honda nyergében.

Az eredmények azt mutatják, hogy Lilinek jól sikerült a téli felkészülés, amelynek a gyakorlati részét édesapjával, Gál Zoltánnal végezte, de a mentális felkészülésben is volt segítsége.

“Szombaton elindultam a II. Osztály Mx2 – es kategóriában gyakorlásképp, időmérőn a 8. helyet szereztem meg a fiúk között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vasárnap volt a női kategória ahol az időmérőn második helyezést értem el cseh, osztrák és magyar lányok között. A nemzetközi mezőny ellenére sikerült kihasználnom a hazai pálya előnyeit és jó eredményre tudtam szert tenni, mind 2 futamban 2. helyezett lettem, és a legjobb magyar versenyző. Néhéz verseny volt erős mezőnnyel de a teli felkészülés jól sikerült fizikálisan és mentálisan egyaránt. A pálya és a rendezvény nagyon magas színvonalú volt, a rengeteg néző sok erőt adott a jó helyezés eléréséhez.

MAMS Motocross Elite és Junior OB Women Open Végeredmény 2023 március 19 Piliscsév

A következő megálló egy enduro-cross verseny lesz ahol egy elektromos motorral fogok indulni úgynevezett Cake Kalk modellel a Ridebybikes jóvoltából.”

Gál Lili Cake Kalk

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük