Hírek

Ford Mustang gyerekeknek

power wheels ford mustang 1A Ford és a Fisher-Price bemutatja a Mustang gyermekváltozatát, minden idők legmodernebb Power Wheels kisautóját.

A Ford és a Fisher-Price® szoros együttműködésével született meg az új Power Wheels® Smart Drive™ Mustang, ez az élethű és hi-tech, gyors és élvezetes elektromos hajtású kisautó. A Smart Drive Mustang arra készült, hogy hamisítatlan póniautós megjelenésével és teljesítményével örömöt szerezzen az izomautók apró rajongóinak – ugyanakkor komoly biztonsági csomagot is tartalmaz, hogy a szülők is elégedettek legyenek.

A kék és rózsaszín árnyalatokban kapható kisautót a Fisher-Price a Ford által átadott dizájn-adatok alapján kicsinyítette le. Az eredmény egy megszólalásig élethű Mustang lett – persze gyermekméretben – ami ugyanazt a hangulatot, stílust és modern technológiát kínálja, mint a V8-as motorral hajtott Mustang GT, amit a szülők is szívesen vezetnének.

“A Mustang az egyik legkelendőbb sportkocsink,” mondta el Gary Collins, a Power Wheels vezető formatervezője. “A Smart Drive Mustang esetében valósághű vezetési élményre törekedtünk, ami minden eddiginél több izgalmat kínál a gyerekek számára.”

power wheels ford mustang 2

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Smart Drive rendszer újdonságnak számít a Power Wheels kisautóiban. Voltaképpen a vállalat első, számítógép-vezérlésű hajtásláncáról van szó, aminek révén sok biztonsági rendszer beépíthető a járműbe, így a Power Wheels Mustang még inkább emlékeztet az életnagyságú változatra:

  • Kipörgésgátló: a számítógép érzékeli a kerék kipörgését, és szabályozza a villanymotor teljesítményét, hogy az autó egyenletesen haladjon a vizes füvön vagy az egyenetlen talajon is
  • Stabilitás ellenőrzés: Egy dőlésérzékelő jelzi, ha az autó már közel jár ahhoz, hogy veszélyes szögben megbillenjen; ilyenkor leállítja a motort, hogy megelőzze a borulást
  • Digitális sebességvezérlés és akkumulátor-ellenőrzés: A szülők egy LED háttérvilágítású érintésvezérlésű felületen beállíthatják a jármű legnagyobb sebességét (1,5 és 8 km/óra között), és ellenőrizhetik az akkumulátor töltöttségének szintjét
  • Lassú indulás és megállás: Az egyszerű kikapcsolás/bekapcsolás helyett a villanymotor immár fokozatosan gyorsít és lassít

Alighanem a beépített hangrendszer is sok örömöt szerez majd: egy valódi Mustangban vették fel a kisautó motorhangját, ami a gyorsítással és lassítással együtt erősödik vagy halkul, akárcsak egy valódi autóban. Egy jack csatlakozó segítségével a gyerekek menet közben is hallgathatják kedvenc zenéiket – méghozzá a legnagyobb hangszórón, amit eddig Fisher-Price termékbe építettek.

A Smart Drive Mustang már látható a Los Angelesi Nemzetközi Autókiállításon. A kisautó decembertől vásárolható meg 359,99 USD fogyasztói áron.

power wheels ford mustang 3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük