CsajokKiemeltMotoros divat

Feltöltődve újdonságokkal: régi és új cuccokkal vár a CsamShop

CsamShop 2022 ősz új női motoros póló pamut motoros sapkaEltelt a nyár, amikor a legkisebb gondunk is nagyobb annál, hogy új cuccokkal ajándékozzuk meg magunkat. De már október van, mindjárt itt a karácsony, úgyhogy elkezdtük feltölteni a raktárkészleteket a CsamShop-ban.

Már egész régen nem meséltem róla, hogy mi minden történik a háttérben. Miközben itt a Csajokamotoron.hu oldalon napról-napra új cikkek jelennek meg, továbbra is működik a CsamClub.hu, és a CsamShop.hu is. A fórum, ami az utóbbi időben méltatlanul el van hanyagolva itt a Facebook korában, hetente új blogbejegyzésekkel vár, sőt te magad is írhatsz blogot.

Habár már késő belevágni a heti blog kihívásba, mert a negyvenedik hétnél tartunk, érdemes figyelni, hogy Viki és én mit csinálunk, merre járunk hétről-hétre. Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy valószínűleg az idei blogversenyt is Viki nyeri majd, hiszen rajtam kívül nincs versenytársa.

Vickancs duplázott – 2021-ben is ő lett a CsamClub Fotóblog nyertese

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A CsamShop-ban egyrészről beállt a rend, mindennek megvan a helye, másrészt a változás itt is állandó. Mindig van valami új termék, valami új pólóminta, ami miatt érdemes benézni, átlapozni a kínálatot. A legfrissebb feltöltéseket ezen a linken találod. 

Jelenleg a hiányzó méreteket pótolom, így ha volt olyan póló, amit azért nem tudtál megrendelni, mert nem volt belőle rád való, akkor hajrá, itt az alkalom. Például EBBŐL a szívritmusos pólóból ismét vannak kisebb méretek is. Ha S, M, vagy L-es méret vagy, akkor szólok, hogy tegnap töltöttem fel az áruházba ezeket.

Az is érdekes, hogy mindig a fekete pólók fogynak el legelőször. Most ezt a hiányt is pótoltam. A Csajok a motoron női fejes pólójából és a “Motorom is van, nem csak pólóm” feliratúból is újra tudsz rendelni feketét.

A hidegre is készülünk

Ahogy jön a hidedegebb idő, előkerülnek a melegebb holmik. Bevallom, én itt a gép előtt most is a kedvenc, csamos polár mellényemben (nekem rózsasazín van) üldögélek, de már ismét rendszeresen hordom a cipzáras pulcsimat is. Most ez a libling, az állónyakú, a kapucnisakat az utóbbi időben kicsit hanyagolom.

Ami pedig nem maradhat el, a fejünk védelme. A szelet nem nagyon bírom, így gyalogláshoz, futáshoz, kiránduláshoz, gyerek- és/vagy kutyasétáltatáshoz vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez, amikor nincs bukósisak a fejemen, előkerül a Csajok a motoron sapkám. A kedvencem a rózsaszín bojtos, de ehhez még nincs elég hideg, így most egy vékonyabb, pamutot is készítettem, amit ti is megvásárolhattok.

Szóval nézz körül a CsamShopban, és vedd meg, ami hiányzik a kollekciódból! Vagy mensd el jól látható helyre, tűzd ki az álomtablódra, hátha megkapod karácsonyra.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük