fbpx
EseményekHírekMotorverseny

Farkas Kevin 5 pontot szerzett Mugelloban

Farkas Kevin Mugello 2023 júniusNégy hét szünet után Mugelloban ültek fel újra a KTM motorokra a Red Bull Rookies Cup versenyzői.

A Hungarian Motorsport Academy tagja Farkas Kevin a második szabadedzésén 15. legjobb idővel kezdhette meg a kvalifikációt.
A kerékcserét követően azonban a motor nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna, így a kvalifikáción Kevin csak a 20. helyet tudta megszerezni.

A szombati esős versenyre sikerült a motor hibáját kijavítani, ami meg is látszódott Kevin versenytempóján. Folyamatosan sikerült egyre jobb pozícióban motorozni míg végül a 11. helyen ért célba, ami ebben a versenysorozatban a legjobb elért eredménye.

A nagyon korán kezdődő vasárnapi verseny már nyugodt, napos időjárási körülmények között kezdődött.
Kevin rajtja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, visszaesett a 21. helyre.

Azonban a folyamatos fejlődést bizonyítva, pár kör alatt már sikerült a 14-15 helyen felzárkózni, míg végül a 16. helyen haladta át a célvonalat, mindössze 0.003 mp-cel lemaradva a ponszerző 15. helytől.

Farkas Kevin Mugello 2023 június

A Mugelloban tartott Red Bull Rookies Cup első versenyét a spanyol Alberto Ferrandez, a vasárnapit a honfitársa Maximo Quiles nyerte.

A következő Red Bull Rookies Cup versenyhétvége:

Assen: Junius 24-25

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x