fbpx

Elkezdtük az idei szezont

Szerkesztőségünk tagjainak kemény és fárasztó volt a hétvége, mégis pozitív energiával feltöltődve, sikeresen zártuk a Budapest Motor Fesztivált.

Az időjárás végre a motorosok mellé állt, és a hosszú hétvégén igazán kellemes, tavaszias meleggel lepte meg azokat, akik a szezonnyitó motorkiállításra érkeztek. A rövid, bemelegítő gurulásba sokaknak belefért a Budapest Motor Fesztivál megtekintése. 

Eúttal hanyagolnám a szakszerű beszámolót, hiszen a három nap alatt egyszer sikerült körbemennem az A pavilonban, akkor is viszonylag nagy tömegben. A sokak által szidott rendezvény nekem azt sugallta, hogy vagy a motorosok már nagyon ki voltak éhezve a szép, motoros időre, vagy valóban kezd a szakma kilábalni a válságból.

Nyertesek

Wellness hétvége:
Bollók Bálint

Misso vásárlási utalvány:
Sinka Balázs
Petraskó Zsuzsanna
Csimbók Imre (Jimmi)
Molnár Imréné
Tóth Edina
Sotonyi Zsuzsanna
Keresztes Éva
Solymosi Zsófia
Nyerges Tamás
Puskely Péter

 A kiállítók hatalmas kedvezményekkel várták az érdeklődőket, úgyhogy alig volt olyan motoros, aki üres kézzel távozott volna a rendezvényről. Mindenkinél hatalmas dobozok… a standokról pedig bőven fogytak a bukósisakok, a bőrruhák és egyéb felszerelések.

Bár maga a motorkiállítás talán kisebb helyet foglalt el, mint tavaly (nehéz megállapítani, hiszen tavaly a kisebb G pavilonban rendezték meg), a Tattoo Expoval, a veterán kiállítással és néhány autóval kiegészítve azért egy félnapos programot kitett. A G pavilonba nem sikerült átjutnom, de ott a versenycsapatok jelntek meg, a D pavilonban pedig Talmáék versenypályát rendeztek be.

A szabad területen folyamatosan zajlottak a tesztvezetések, valamint a stuntriding bemutatók Erdős Csaba és Mókus előadásában, de nem csak rájuk, hanem a Csajok a motoron standjára is folyamatosan kíváncsi volt a tömeg. Motoros kismamánk, Bae, és állandó segítőtársunk Nóri kitettek magukért, valamint Kis Anita motorversenyző Swarovszky-kristályos motorja felől is sokan érdeklődtek.

Még több kép a galériában!

Yama beszámolója

Bae beszámolója

Hogy ne húzzam tovább az időt, térjünk a lényegre: vasárnap este, zárás előtt kisorsoltuk az Andreas Wellness Panzió és Borház 2 személyre szóló, két éjszakás hétvégéjét, amit Bahók Bálint nyert meg. A Missonak köszönhetően pedig 10 db, 2000 Ft-os vásárlási utalványt is kisorsoltuk vigaszdíjként. Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesíteni fogunk, a nyereményüket pedig postán küldjük majd el. 

 

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x