EseményekMotorkiállítás

Elkezdtük az idei szezont

budapest motor fesztival 2011 82Szerkesztőségünk tagjainak kemény és fárasztó volt a hétvége, mégis pozitív energiával feltöltődve, sikeresen zártuk a Budapest Motor Fesztivált.

Az időjárás végre a motorosok mellé állt, és a hosszú hétvégén igazán kellemes, tavaszias meleggel lepte meg azokat, akik a szezonnyitó motorkiállításra érkeztek. A rövid, bemelegítő gurulásba sokaknak belefért a Budapest Motor Fesztivál megtekintése. 

Eúttal hanyagolnám a szakszerű beszámolót, hiszen a három nap alatt egyszer sikerült körbemennem az A pavilonban, akkor is viszonylag nagy tömegben. A sokak által szidott rendezvény nekem azt sugallta, hogy vagy a motorosok már nagyon ki voltak éhezve a szép, motoros időre, vagy valóban kezd a szakma kilábalni a válságból.

Nyertesek

Wellness hétvége:
Bollók Bálint

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Misso vásárlási utalvány:
Sinka Balázs
Petraskó Zsuzsanna
Csimbók Imre (Jimmi)
Molnár Imréné
Tóth Edina
Sotonyi Zsuzsanna
Keresztes Éva
Solymosi Zsófia
Nyerges Tamás
Puskely Péter

 A kiállítók hatalmas kedvezményekkel várták az érdeklődőket, úgyhogy alig volt olyan motoros, aki üres kézzel távozott volna a rendezvényről. Mindenkinél hatalmas dobozok… a standokról pedig bőven fogytak a bukósisakok, a bőrruhák és egyéb felszerelések.

Bár maga a motorkiállítás talán kisebb helyet foglalt el, mint tavaly (nehéz megállapítani, hiszen tavaly a kisebb G pavilonban rendezték meg), a Tattoo Expoval, a veterán kiállítással és néhány autóval kiegészítve azért egy félnapos programot kitett. A G pavilonba nem sikerült átjutnom, de ott a versenycsapatok jelntek meg, a D pavilonban pedig Talmáék versenypályát rendeztek be.

A szabad területen folyamatosan zajlottak a tesztvezetések, valamint a stuntriding bemutatók Erdős Csaba és Mókus előadásában, de nem csak rájuk, hanem a Csajok a motoron standjára is folyamatosan kíváncsi volt a tömeg. Motoros kismamánk, Bae, és állandó segítőtársunk Nóri kitettek magukért, valamint Kis Anita motorversenyző Swarovszky-kristályos motorja felől is sokan érdeklődtek.

Még több kép a galériában!

Yama beszámolója
Bae beszámolója

Hogy ne húzzam tovább az időt, térjünk a lényegre: vasárnap este, zárás előtt kisorsoltuk az Andreas Wellness Panzió és Borház 2 személyre szóló, két éjszakás hétvégéjét, amit Bahók Bálint nyert meg. A Missonak köszönhetően pedig 10 db, 2000 Ft-os vásárlási utalványt is kisorsoltuk vigaszdíjként. Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesíteni fogunk, a nyereményüket pedig postán küldjük majd el. 

 

budapest motor fesztival 2011 126budapest motor fesztival 2011 152

budapest motor fesztival 2011 124

budapest motor fesztival 2011 19budapest motor fesztival 2011 2budapest motor fesztival 2011 30budapest motor fesztival 2011 35budapest motor fesztival 2011 4budapest motor fesztival 2011 56budapest motor fesztival 2011 71

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük