fbpx

Csajos lesz a BMW túrája

A Ride of your life csapatába egy hölgy is bekerült!

Még az ünnepek előtt beszámoltunk az eseményről, akkor azonban még folyt a résztvevők kiválasztása. Mára azonban már biztosan tudjuk ki az az öt szerencsés motoros, aki részt vehet álmai túráján.

A végső ötöst 1200 jelentkező közül választotta ki a négytagú zsűri (Adrien Brody, Rick Yune, Charley Boorman, Jutta Kleinschmidt).

Az egyetlen hölgy az angol Stephanie Rowe, aki mindössze 25 éves, ám komoly enduros múlttal rendelkezik. Ráadásul ha éppen nem motoron ül, akkor motoros felszerelést illetve kiegészítőket árul.

A résztvevők közt van még a német Herbert Unger, az olasz Alessandro Cigolin, a spanyol Spaniard Salvador Echevarria és a francia Stephane Gautronneau. Mindannyian komoly motoros múlttal rendelkeznek, és már korábban is komoly túrákat teljesítettek.

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x