KultúraMotoros zene

Bírnád, ha egy halott énekes hologramja „lépne színpadra”?

ronnie james dio hologramNem viccelek! Eléggé bizarr az ötlet, de már meg is valósították. Mégpedig az Eyeillusion nevezetű cég, a 2010-ben elhunyt Ronnie James Dio-val. Hogyan nézett ki ez az egész?

A nem mindennapi ötlet teljesen megosztotta a rajongókat, érthető, miért. Azok, akik részt vettek a 2016-os Wacken fesztiválon, láthatták is debütálni a holografikus koncertet.

No, azért nem mindenki volt hologram, ugyanis egy egész produkciót építettek köré, húsvér zenészekkel – Scott Warren, Bjorn Englen, Tim “Ripper” Owens, Craig Goldy, Simon Wright, Oni Logan.

A Wacken-en 75 ezres nézőközönség előtt játszottak, majd pedig még 6 koncertet adtak, a turnévá nőtt produkcióból. A hírek szerint jövőre újra indulnak, egy sokkal fejlettebb holografikus kivetítéssel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez az a technika, ami bármeddig fejleszthető, hiszen eszelős tempóban halad, sokszor követni is nehéz. Természetesen, megkérdeztek sok sztárt arról, mi a véleménye az új koncert-típusról, és ugyanúgy megoszlottak a vélemények, mint a rajongók között.

Nagyon sok olyan halhatatlanná vált énekes, illetve zenekar létezik, akiket jó lenne újra látni a színpadon. Mivel – elvileg – az időugrást még nem találták fel, marad a holografikus módszer.

Az is igaz, hogy – a másik oldal szerint – megcsúfolása ez az egész a halálnak, s az elhunyt emlékének – nem hagyják nyugodni békében…

Nehéz kérdés ez, azt hiszem… Mit gondolsz erről?

Forrás: rockbook
Fotó: youtube

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük