fbpx

AC/DC/GP

altA tribute zenekar igazi, hamisítatlan AC/DC látvány- és hangzásvilággal örvendezteti meg lelkes közönségét.

A kezdetektől az a banda célja, hogy a leghitelesebb előadásmód mellett, minőségi zenei produkciót kaphasson a néző. Az együttes munkássága három évre nyúlik vissza.

 Az AC/DC-show megvalósításához elengedhetetlennek tartják a használt technikák azonosságát, a színpadi elemek használatát, valamint a hangzás eredeti minőségét.

A zenekar tagjai, Zoller, Dini, András, Márkó és Zoli, már rutinos zenészeknek számítanak a szakmában. Zenei repertoárjukban az AC/DC minden korszakából hallhatunk csemegéket, kezdve a kiemelkedő slágerektől, egészen a ritkán hallható különlegességekig. Jelenleg 45-50 dalból válogatnak, de a játszható dalok listáját folyamatosan bővítik újabbakkal a srácok.

Külsőségekben is követik a hitelesség maximalista elvét. A csapat „Angus Young”-ja mozgásában is felidézi a legendás gitárost, és az olyan színpadi elemekkel, mint például az ágyúk használata, a látványvilágot próbálják emlékezetessé tenni.

A banda rutinos koncertezőnek számít, hiszen nagyon sok fellépés áll már mögöttük. Rendszeresen járják az országot: fesztiválok, motoros találkozok, klubok, zártkörű helyek meghívásának eleget téve.

Külföldre is kacsingat az együttes, ugyanis vendégeskedtek már Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában és Szerbiában.altaltaltaltalt

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x