fbpx

AC/DC/GP

altA tribute zenekar igazi, hamisítatlan AC/DC látvány- és hangzásvilággal örvendezteti meg lelkes közönségét.

A kezdetektől az a banda célja, hogy a leghitelesebb előadásmód mellett, minőségi zenei produkciót kaphasson a néző. Az együttes munkássága három évre nyúlik vissza.

 Az AC/DC-show megvalósításához elengedhetetlennek tartják a használt technikák azonosságát, a színpadi elemek használatát, valamint a hangzás eredeti minőségét.

A zenekar tagjai, Zoller, Dini, András, Márkó és Zoli, már rutinos zenészeknek számítanak a szakmában. Zenei repertoárjukban az AC/DC minden korszakából hallhatunk csemegéket, kezdve a kiemelkedő slágerektől, egészen a ritkán hallható különlegességekig. Jelenleg 45-50 dalból válogatnak, de a játszható dalok listáját folyamatosan bővítik újabbakkal a srácok.

Külsőségekben is követik a hitelesség maximalista elvét. A csapat „Angus Young”-ja mozgásában is felidézi a legendás gitárost, és az olyan színpadi elemekkel, mint például az ágyúk használata, a látványvilágot próbálják emlékezetessé tenni.

A banda rutinos koncertezőnek számít, hiszen nagyon sok fellépés áll már mögöttük. Rendszeresen járják az országot: fesztiválok, motoros találkozok, klubok, zártkörű helyek meghívásának eleget téve.

Külföldre is kacsingat az együttes, ugyanis vendégeskedtek már Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában és Szerbiában.altaltaltaltalt

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x