CsajokTetkó a csajokon

A hegtetoválásról és egyéb finomságokról

Általában a „házi praktikákkal” többet ártunk, mint használunk…

− Ezt praktikája válogatja… Egyszer szúrtam egy köldökékszert. A csaj két hét múlva visszatért, hogy jön ki a piercingje. Kiderült, hogy olyan kenőccsel kezelte, ami bőrgyógyító. Holott, mindig elmondom, és a névjegykártyámra is ráírom, hogyan és mivel kell kezelni az adott felületet.

És mit lehet kezdeni az elrontott testékszerekkel?

− Ha félre van szúrva, vagy rossz helyre, esetleg nem megfelelő méretű ékszert tesznek be, de olyan is akad, akinek rosszul mondják el a kezelést, akkor ki kell szedni a piercinget. Megvárjuk, míg begyógyul a helye, és akkor megbeszéljük, mit tudunk kezdeni az egésszel.

Egyébként mióta dolgozol ebben a szakmában?

− Négy éve művelem, de az Invictusban másfél éve vagyok. A fülemet saját magamnak szúrtam át, azután egy ismerősöm megkeresett, hogy piercinget szeretne. Oké, mondtam, vágjunk bele. Megtetszett ez a dolog. Ápoló végzettségem van, és amikor még a kórházban voltam gyakorlaton, kérdezgettem, mire kell odafigyelni a piercingekkel kapcsolatos dolgoknál. Autodidakta módon képeztem magam, és az ismerősök szúrásánál kitapasztaltam a gyakorlatban a technikákat. Az anatómiai tudásom megvolt hozzá, és tudtam, hogyan kell szakszerűen megfogni egy tűt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A suli mellett hogyan tudsz itt dolgozni?

− Amit említettem, tavaly már befejeztem, viszont most újra kezdtem egy másikat. Ugyanis, mentőtiszt szeretnék lenni. Maradtam ezen a vonalon, de a piercerkedés hobbi számomra. Tizenkét órás beosztások vannak a mentőtiszteknél, de úgy gondolom, hogy e mellett tudok majd itt is dolgozni.

Kemény négy év áll Márti előtt, már ami az iskolát illeti, de emellett nagy érdeklődéssel és hévvel végzi a piercerkedés mesterségét.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük