HírekMotorokMotorozás

Valentino Rossi és Francesca Novella második gyermeküket várják

Rossi az X közösségi média fiókjában jelentette be az örömhírt több képpel és a “La Franci è incinta, aspettiamo un’altra bambina” felirattal, ami lefordítva annyit tesz: “Franci terhes, újabb kislányt várunk”.

Igen, az első gyermekük is kislány volt, a neve Guilietta. A fotókon Rossi orvosnak öltözve látható, ennek tulajdonítva a “The Doctor” becenevet. Ezek a fotók utánozzák azokat, amikor bejelentette első gyermeküket 2021-ben. Nem sokkal később visszavonult a profi motorversenyzéstől.

Miközben továbbra is megtartja a Yamaha nagyköveti posztját, “A Doktor” a MotoGP-ben Ducatival versenyző VR46 Racing Team tulajdonosa. Ettől eltekintve Rossi az autóversenyzés felé fordult, és számos jó eredményt ért el. Jelenleg a BMW gyári GT3-as pilótája.

Az olasz 2022-ben a WRT csapatnál és az Audinál kezdte GT3-as pályafutását, de a csapat tavaly a BMW-hez igazolt, hogy a Hypercar osztályban a WEC (World Endurance Championship) gyári próbálkozásait vállalja. Így a BMW-re való váltás a GT3-ban a csomag része volt.

A BMW M4 GT3-at vezetve Rossi többször is dobogón végzett a GT World Challenge Europe (GTWCE) sorozatban, köztük két győzelemmel, mindkettőt Misanóban. Idén a GTWCE-kötelezettségeivel kombinálva lépett át a WEC-be. Rossi az év elején szerezte meg első dobogós helyezését a második fordulóban Imolában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sajnos a #46-os BMW-je több autóval is összetört Spában. A legutóbbi Le Mans-i 24 órás versenyen többször is az élre állt autójával, mielőtt egy újabb többautós balesetbe keveredett.

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük