fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Tetoválók Éjszakája

Tetovalok Ejszakaja1Az egész világon egyedülálló fesztiválra invitálja a tetoválás és a zene szerelmeseit, a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE).

A Tetoválók Éjszakája rendezvényt december 29-én látogathatják meg az érdeklődők, a PeCsa Music Hallban. Az esemény mérföldkőnek számít a magyar tetováló-fesztiválok történetében.

A fesztivál során a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületéhez tartozó ötven tetováló, közöttük a magyar tetováló élet nagyjaival, kivonul a helyszínre és korábban soha nem látott módon az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki.

Így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse.

A fesztivál komoly zenei programmal is jelentkezik, hiszen a Tetoválók Éjszakáján tartja lemezbemutató koncertjét a Ganxsta Zolee és a Kartel. Fellép Magyaroszág egyik vezető rock zenekara, a Hooligans. Velünk lesznek olyan, az underground punk rock és metal színteréről ismerős bandák, mint a The Grenma, a Blind Myself, vagy a Till We Drop, valamint nagyobb közönség előtt mutatkozik be a szépreményű New Seed 55 és a Dorothy.
Az ingyenes tetoválási lehetőség és a koncertek mellett temérdek kiegészítő program közül választhatnak a látogatók. Lesz testékszer-show, extrém fodrászat, látványkonyha, italkóstolós – tehát minden, ami szem-szájnak ingere.

Szilveszter előtti bemelegítésnek remek program a Tetoválók Éjszakája, hiszen nem csak tetoválást szerezhet valaki, hanem bulizhat a koncerteken.Tetovalok Ejszakaja

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x