fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Negatív szimbólumok

altNapjainkban, amikor divatként hódít a tetoválás, sokan tudatosan vagy tudattalanul, olyan jeleket varratnak magukra, amelyeknek nem számolnak a következményeivel.

A láthatatlan, csak néha megmutatkozó erőkkel azonban jobb, ha vigyáz az ember, mert nem tudhatja, hogy egy-egy mintával a testén mit hív elő, mit vonz az életébe.

 

 

Sokan nem hisznek benne, mások pontosan a hitük miatt tetováltatják magukra a Sátán képmását, vagy egy pentagramot. A lényeg, hogy az ezt követő negatív események sora, vagy megmagyarázhatatlannak tűnő képzetek az őrületbe kergethetik a delikvenseket. Még akkor is, ha nem hisznek a gonosz létezésében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ember tetovált bőre, a lelke színpada kell, hogy legyen, hiszen térképként szolgál az illetővel kapcsolatban. A jelek a testen, nem csak a bőrbe vésődnek bele, a vérrel keveredve, hanem a lelki világára is kihatnak.

Az ősi eredetű jelképek, írások, melyekhez misztikus, rituális cselekedetek kapcsolódnak, és talán származásuk ideje sem megmondható, számunkra ismeretlen erőkkel bírnak. A természeti népeknél a testet díszítő rajzokra gyógyszerként, pajzsként tekintettek, melyek megóvták őket a betegségektől, a démonoktól és a harcokban. A régi szokások hívei tudják, érzik ezek súlyosságát, ezért tiszteletben és életben tartják a szimbólumokat. Csak a mai világban egyre sűrűbben fordul ez a dolog a visszájára, a tudatlan emberek miatt, akik ész nélkül varratják magukra.

Azt mondják, hogy halott ember arcképét sem kellene magunkon tudni, ne így tisztelegjünk az elhunyt előtt, mert ennek is következményei lehetnek. Átvehetjük ugyanis a halott karmáját, szokásait, akár tudatzavar alakulhat ki egy gyenge személyiségnél.

Gondoljunk a téma ellentétére: manapság azt sulykolják belénk, hogy higgyük, bizonyos jelképek pozitív energiát vonzanak magukhoz. Ezért hordunk amuletteket, mandalák képeivel díszítjük az otthonunkat, és persze pozitív erejű mintákat varratunk magunkra. Tehát, akkor a negatív erőket ugyanúgy magunkhoz vonzhatjuk, és nehéz lesz tőlük megszabadulni.

A tetoválás örökre a bőrünkbe vésődik, és ha fedéssel akarunk egy mintát eltűntetni, a régi akkor is ott marad alatta. Egyszer már belénk varrták. Hallottam olyan esetről, amikor elég volt ennyi, a rossz hatású szimbólum elfedése, és megszűntek az illető életében a fura dolgok, a lejtőn lefelé száguldás. Úgy hiszem, szerencséje volt, és időben megtette a megfelelő lépést.

Ezelőtt is volt, és ezután is lesz olyan, aki negatív jelképeket tetováltat magára. Mindenesetre, jól nézzen utána mindenki az adott mintának, ősi nyelven írt szónak, mondatnak, ha mégis úgy dönt, vállalja a tetoválást. És, lásson bele mélyen a lelkébe, milyen indíttatásból akarja magára varratni azt, amit.altalt

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x