fbpx

VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok

VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok
Dátum
2021/09/18
09:00 - 16:00

Helyszín
Dorog

Bővebb információért KATTINS IDE!

Kategória


Leírás

Hetedik alkalommal szervezzük meg “A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást és rendezvényt. A rendezvény szlogenje mindent elárul.
A Motoros társadalmi réteg, ember csoport, valahogy mindig a negatív megítélésre ítéltetik. A médiában, a filmekben.. mindig motorral érkeznek a rossz fiúk.
Mi ezen szeretnénk változtatni és tesszük is ezt immár hetedik éve.
A Motorosokat szólítjuk meg és kérjük, hogy bújjanak angyalbőrbe és tartsanak velünk ezen a jótékonysági rendezvényen.
A motorozás veszélyes sport, hobbi, életforma, de nem baj, mi, Motorosok, ezt tudjuk, és így is szeretjük. Amikor motorra ülünk, ezt ennek tudatában tesszük.
Ha megtörténik a baj, az orvosokra, ápolókra támaszkodunk. Ők segítenek nekünk.
Minden évben összejövünk mi, Motorosok, angyalszárnyat bontunk és a rendezvény napján a kórházért vonulunk, a rajtunk segítő orvosokért és ápolókért. Ilyenkor mi segítünk Nekik.
A motoros felvonuláson való részvétel feltétele a regisztráció (személyesen :2510 Dorog, Esztergomi út 125., hétfőtől péntekig 8:00-17:00, szombaton 8:00-12:00), és a matrica megvásárlása (3.000 Ft / fő ). Ezen regisztrációs matricákból befolyó bevétel kerül átadásra az esztergomi kórháznak, a rendezvény után. lehetőség van a szlogennel ellátott pólók megvásárlására is, melyekből származó bevétel szintén a kórháznak szánt adományt növeli.
A regisztrációs matricáért cserébe, meghívunk a felvonulás után egy ebédre, egy koncertre, lehetőséged van vért adni, újraélesztési oktatáson részt venni.
Hogyan tudsz segíteni? Gyere el, tarts velünk!
Éld át legalább egyszer, utána úgysem hagyod ki többé…
Miért csináljuk?
Mert A Motorosok is lehetnek Angyalok !

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt