Szezonnyitó Motoros túra + Áldás a Szerencsés Szezonra

Szezonnyitó Motoros túra + Áldás a Szerencsés Szezonra

Mikor

2023/05/06    
09:30 - 15:00

Hol

Veszprém
Veszprém, Veszprém

Esemény típusa

Kedves Szezonnyitó Motorosok,
2023 május 6 án szombaton 9:30 kor találkozunk Metisz vendéglőnél. Innen indul szezonnyitó motoros túránk, amit Egyesületünk elnöke Neumann Feri vezet.
10:00-kor egy pap megálld minket és motorjainkat, hogy egész szezonban boldogságban, egészségben és balesetmentesen tudjunk motorozni! ( már csak ezért is érdemes eljönni😉)
Indulás után a rendőrség felé, majd a Hotel előtt végig a Budapest úton haladunk az új elkerülőn keresztül Rátót felé.
10:30-11:00 között megkoszorúzzuk balesetben elhunyt motoros társunk Mariann síremlékét, mint ahogy minden évben szoktuk is!
Továbbiakban a 82-esen Zirc felé vesszük az irányt majd Bakonybél érintésével végig a gyönyörű Gerece völgyében felújított aszfalton kanyargunk egészen Pápáig. Közvetlen a körforgalom mellett található egy patinás cukrászda. Az egyesület tagjait megvendégeljük egy rendkívül finom fagyira vagy sütire vagy kávéra esetleg üdítőre, ki mit választ….
Feltöltődve vágunk neki a Bakonynak újból Farkasgyepűn keresztül kanyarogva, majd Városlődnél rátérve a 8 asra egészen Veszprémig.
A túra hivatalosan az indulási pontnál – a Metisz étteremnél – ér véget, így újból végig tudunk vonulni a városon, áthaladva a Viadukton is…
Várhatóan 14-15 óra közt fogunk megérkezni.
Mindenkit várunk szeretettel!
A túrán bárki részt vehet korra nemre motortípusra tekintet nélkül! Haladás a közlekedési szabályok betartásával történik majd…
Gyertek el motorozzunk egy jót együtt, a jóidőt már most elkezdtük intézni 😊
VME CSAPATA

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt