DDME Motoros Mikulás gurulás

DDME Motoros Mikulás gurulás

Mikor

2023/12/03    
10:30 - 13:00

Hol

Pécs
Budai Vám Tesco, Pécs

Esemény típusa

DDME Motoros Mikulás gurulás

December? akkor Mikulás, ha Mikulás akkor indulnak a motoros Mikulások Pécsett.
Hagyományunkhoz híven idén is végig gurulnak a DDME motorosai Pécs városán, hogy apró ajándékaikkal mosolyt csaljanak a gyerekek arcára. A város több pontján megállunk (Budai vám áruház parkoló, Pécsbánya, Pláza, Széchenyi tér) és lehetőségük lesz a gyerekeknek találkozni velünk, motorjainkra felülni.
Mint minden alkalommal a gurulásunk vége Pécs város főtere a Széchényi tér lesz.
A pontos útvonal, időrend, találkozási pontokat később fogjuk közölni mivel folyamatosan szervezzük. Ezért is érdemes többször ránézni az eseményünkre.
Ami már biztos:
Találkozó: a Budai Vám-nál lévő Tesco áruház parkolója 10:30-tól,
Indulás: 11:00 óra
Aki már gurult velünk, ismeri rendezvényünket tudja, hogy ilyenkor nem csak a felvonulásról szól eseményünk. Minden évben ajándékokat gyűjtünk a rászoruló családoknak, intézményeknek, hogy sok olyan gyereknek is legyen a karácsonyfa alatt ajándék ahová talán nem jut el mindig.
Miben tudtok segíteni? Várunk játékot, édességet (ahogy Gombóc Artúr mondaná: “a kerek a szögletes a töltött ….,” ), sportszereket és mindent aminek egy gyerek örül. Kérünk benneteket, hogy csak olyan dolgot adjatok le amit még lehet használni!
Hogy hol tudjátok leadni? Örömmel várnak benneteket logisztikai Mikulásaink az alábbi helyeken:
– MOTOBOX Motoros Áruház – motorosbolt – Pécs, Zsolnay V. u. 84.
– ENDURO Motorosbolt -Pécs, Tiborc u. 38.
– RED BARON – Pécs, Zsolnay V. u. 102.
Ugye tudjátok? Akinek még nincs, időben szerezze be ruháját mert a megjelenés az esemény nevéhez kapcsolódóan, mikulás ruházat és a dobozokban szaloncukor, apró édesség amit menet közben osztogathattok 🙂
Mivel decemberről beszélünk az esemény csak megfelelő időjárás függvényében lesz megtartva, szem előtt tartva a motorosok maximális biztonságát. A DDME az eseménnyel kapcsolatos minden változás jogát fenntartja amit az esemény oldalán mindig közlünk veletek.
Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt, az eseményen történő károkért a DDME semminemű felelősséget nem vállal.
Kövessétek az esemény oldalán az információkat, várunk benneteket és ajándékaitokat gyűjtőpontjainkon.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt