80-as 90-es évek sportmotor találkozója – ÚJ IDŐPONT!!!

80-as 90-es évek sportmotor találkozója - ÚJ IDŐPONT!!!

Mikor

2023/10/01    
12:00 - 16:00

Hol

Zsámbék
Trafik Burger Zsámbék, Zsámbék

Esemény típusa

Hagyományőrző jelleggel 2023 szeptember 24-én összegyűlünk Zsámbékon egy nagyon kellemes helyszínen (Akadémia utca és környéke). A rendezvény továbbra is ingyenes!
A találkozóra mindenkit szeretettel várunk, de kérjük, hogy a központi részre csak az alábbi motorok álljanak be:
1995 előtti vagy karburátoros, minden teljes idomos, “csutka” kormányos sportmotor jöhet, ha nem esel ebbe a kategóriába, de úgy érzed egy ritka, gyári állapotú régi/ikonikus sportmotor van a birtokodban akkor írj nekünk és egyeztetünk róla.
Érkezéskor a parkolást igyekszünk segíteni és most ősszel megpróbálunk egy márkánkénti parkolást összehozni, nem a klikkesedés miatt, hanem mert tavasszal is jól mutattak azok a motorok akik együtt álltak meg.
Érkezés 11 órától. FONTOS! Aki a kiállítói területre érkezik az 13 óráig meg kell érkezzen és 15 óráig nem hagyhatja el a helyszínt, nem szeretnénk a központi területen jövés-menést. Továbbá minden motoros huligánkodás tilos, jó lenne ha szívesen látnának minket máskor is, továbbá kérünk mindenki, hogy ne szemeteljen!
Miden más motoros és autós is talál majd helyet a közeli parkolókban és utcákban.
Az ételekről és italokról a Trafik Burger gondoskodik, de a közelben van kávézó és cukrászda is.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt