Hírek

Motoros cuccok kalapács alatt

motoros cuccok aukcioBilly Gibbons a ZZ Top együttes tagja “Rock + Roll Gearhead” címû könyvét látta el kézjegyével.

Az amerikai Motorkerékpáros hírességek csarnoka online jótékonysági árverést rendez. Az október 31-december 8. közötti időszakban az interneten lehet licitálni a dedikált ereklyékre, könyvekre, ruhákra, kultikus tárgyakra. Míg a licitáló gazdagabb lesz egy értékes ajándékkal, a befolyt összeg biztosítja majd az amerikai motorozás történetét bemutató múzeum további mûködését.

A felajánlott, gyakran pénzben nem is kifejezhető értékû tárgyak között vannak a múzeum ajándéktárgyai, dedikált sportereklyék, utazások, de pl. művészek, hírességek és motorkereskedések is tettek tárgyi felajánlásokat motoros felszerelés illetve ruházat formájában. Billy Gibbons a ZZ Top együttes tagja például “Rock + Roll Gearhead” című könyvét látta el kézjegyével.

A bevételek száz százaléka a Motorcycle Hall of Fame Museum kasszáját gyarapítja. Mivel a múzeum non-profit szervezetként működik az egyetlen bevételi forrása a látogatók adományaiból és a csekély belépőkből van. A jótékonysági árverést ezért harmadik éve úgy időzítik, hogy a licitálók már a Karácsonyra gondolva házhoz szállítással együtt kalkulálhassanak az értékes ajándékokkal.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük