Hírek

Libabőr-könnycsepp

1307Egy motoros nő, Betsy Huelskamp is szerepel abban a rövid filmben, amelyben a Harley-Davidson cég azt az életérzést kívánja megmutatni, amit állítólag csak a legendás márka nyergében érezhet meg az ember.

A film mindössze két perces, de nincs az az ember, akinek a “Live by it” címû produkció végignézése közben ne állna fel a szőr a karján, és ne akarjon azonnal egy motorkerékpár nyergébe pattanni. A cég telibetalált, hiszen olyan motorosokat szerepeltetett a rövid moziban, akiket – legalábbis Amerikában – mindenki ismer és elismer.

Miközben a magányos motoroshoz többszáz kétkerekû csatlakozik, és együtt gurulnak végig Dél-Kalifornia országútjain, az alámondás a motorosok gondolatait duruzsolja: “hiszünk a saját utunkban, nem számít, hogy a világ többi része merre tart”, “az élet az, amivé teszed, és mi egy végtelen motorozássá tesszük”.

Az is kiderül a filmből, hogy a motorosok konvoját egyedülálló személyiségek alkotják, mindannyian mások, nem csak motorjaik, hanem egyéniségük is különböző. Ami közös bennük, a motorozás, és a márka, amit választottak. A film szereplői a saját motorjaikat vezetik a filmben, és valószínûleg nem esett nehezükre részt venni a forgatáson.

Betsy egyébként világutazó, fotográfus, aki mellesleg személyi edző is. Rendszeresen publikálja motorozással kapcsolatos írásait az amerikai szaksajtóban. Egyike volt annak a hat motoros nőnek, akikkel 2003-ban a Discovery filmet forgatott arról, ahogy kaliforniából elmotoroztak Sturgisbe a találkozóra. Az elmúlt húsz évben egyébként nem telt el Black Hills Rally, amin Betsy ne lett volna jelen épített Softail Harley-Davisonján, minden alkalommal jó témát adva a fotósoknak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük