Hírek

Leszbikus motorosok vonulnak fel

altA Leszbikus Identitások Fesztiválján (LIFT), a Guruló szekció, a nyugaton elterjedt “Dykes on Bikes” felvonulásokat szeretné meghonosítani.

 

A fesztivált hazánkban hetedik alkalommal rendezik meg, idén az eddigieknél több helyszínről jelentkező programokkal.

A rendezvény október 11-14. között fog tartani, kiegészülve a már említett Dykes on Bikes vonulással a nagykörúton, a Pepita Oféliától a Vis Majorig. A dyke szót egyébként szlengként használják, és a leszbikus illető magabiztosságára, keménységére utal, hogy vállalja önmagát.

A gurulás előtti napokban filmek, beszélgetések, koncertek várják az érdeklődőket. A filmeket a Cirko-Gejzír moziban vetítik, a kiállításokra, koncertekre pedig a Cökxponban kerül sor. A témák kapcsolódnak a képzőművészet, a zenetörténet, az irodalom, a feminista kritikai stratégiák kérdéseihez.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szó esik a leszbikus párkapcsolatról és gyerekvállalásról, valamint lehetőség nyílik a dobolásra, stencilezésre, és idén is lesz rapid randi, illetve LIFT-díj átadás. altalt

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük