HírekKultúraMotoros zene

Kóbor angyalok Budapesten: igazi nyári rockbulira számíthatunk a Piramistól

Piramis koncert a Barba NegrábanA Piramis zenekar – nem túlzás így fogalmazni – élő legenda. Bemutatni senkinek nem szükséges, főleg nem az olyan lassan ötven éve megunhatatlan slágereket, mint a Szállj fel magasra, Ha volna két életem, Szabadnak születtem, vagy éppen a Becsület, amik július 8-án a Barba Negrában is egészen biztosan felcsendülnek majd.

Legutóbb áprilisban játszottak a fővárosban a P.Mobil jubileumi buliján teltházas aréna előtt, most pedig nyári turnéja egyik állomásaként érkezik a hazai beatkorszak megkerülhetetlen zenekara a Barba Negrába, ahol legutóbb 2019-ben zenéltek, még a klub előző helyén, a hídfőnél.

Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán. Az ikonikus rockszíntér költözött, a nemsokára fél évszázadot ünneplő együttes pedig többször is körbejárta az országot, hogy örömöt vigyen a rajongóknak legendás dalaival, legyen az a nagybetűs hazai rockballada, Gallai Péter egyik legnagyobb remeke, a Szállj fel magasra, vagy akár a karcosabb Kóbor angyal, a Piramis koncerteket egy emberként énekli végig a közönség.

Ahogy a zenekar alapító-dobosa, Köves Miklós „Pinyó” fogalmazott nemrég a Rockstar Magazinnak adott interjújában, a Piramisban a dalok a legerősebbek:

„Mindigis voltak örökérvényű nóták, a Piramisban pedig ne kerteljünk, a legerősebbek a dalok. És hamár talán nem is ugyanazt jelentik a közönségünknek, mint mondjuk a hetvenes években, a fiatalságuk közepén, mégis sokan átadják az élményt a gyerekeiknek, unokáiknak. Nekem meg tökmindegy, hogy ezeket a dalokat 30 éve játszottuk vagy most játszom, mert a mai napig minden koncerten van valami jó kis plusz, amit bele lehet tenni a játékba, valami izgalom, amiért megéri színpadra lépni, 74 évesen is.”

Nem lesz ez feltételezhetően máshogy július 8-án sem – készüljön igazi nyári rockbulira mindenki, aki szívesen vész el pár órára az egykori Ifiparkos évek felejthetetlen hangulatában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük