fbpx
EseményekHírekMotorkiállítás

Bejelentették a Women Automotive Awards első díjátadójának listáját

Women Automotive Awards szeptemberBejelentették a Women Automotive Network által első alkalommal megrendezett Women Automotive Awards szűkített listáját, amelyen a szakemberek megbecsült listája szerepel, akiket az autóipari ágazatban elért figyelemre méltó eredményeikért és hozzájárulásukért ismernek el.

A szeptember 20-án, a németországi Ludwigsburgban, a Forum am Schlossparkban megrendezésre kerülő Women Automotive Summiton tartott rangos koktélfogadáson a díjátadó ünnepség célja az új mércét felállító, kiemelkedő tehetségről és elkötelezettségről tanúbizonyságot tevő kivételes személyek elismerése.

A jelöltek között olyan jól ismert márkák képviselői szerepelnek, mint például: Dealer Synergy, Hyundai Mobis, Jaguar Land Rover, Mercedes Benz Group, Nissan, Renault Trucks, Robert Bosch GmbH, SEAT Cars, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group UK, Volvo és ZF Group.

A Women Automotive Network semleges tanácsadó testülete bírálja el a díjakat, és a hat, nagy versenyben lévő kategória a következő:

  • Diversity Champion, amely a sokszínűség előmozdításához való jelentős hozzájárulást ismeri el;
  • a Brightest Star díj, amely az iparágban feltörekvő tehetségeket díjazza; a Leginspirálóbb tag, amely olyan személyt díjaz, aki tetteivel és eredményeivel másokat is inspirál;
  • Empowerment – The Leg-Up Award! – díj, amellyel olyan személyt díjaznak, aki mások támogatása és felhatalmazása terén túllépett a célon;
  • a Vezetői díj, amellyel olyan kiemelkedő vezetőt díjaznak, aki az innováció és az együttműködés előmozdításáért tevékenykedett;
  • és végül a Férfi szószóló díj, amellyel a nemek közötti egyenlőség és befogadás aktív védelmezői között tevékenykedő férfi kollégákat díjazzák.

A Women Automotive Network fő célja, hogy a nemek közötti egyenlőségre és befogadásra törekedjen az autóiparon belül, számos hálózati lehetőséget biztosítva, és a tagságon keresztül számos előnyt kínálva a tudatosság növelése és a nyílt beszélgetések ösztönzése érdekében.

Women Automotive Awards Shortlist 2023 01 Women Automotive Awards Shortlist 2023 05 Women Automotive Awards Shortlist 2023 03 Women Automotive Awards Shortlist 2023 04 Women Automotive Awards Shortlist 2023 02

A hálózat rendszeres kapcsolatban áll tagjaival, és a kulcsfontosságú iparági szakemberekkel való proaktív kapcsolattartás révén képes volt azonosítani a nők ünneplésének igényét az iparágban, aminek eredményeképpen létrejött a nagy érdeklődéssel várt Women Automotive Awards.

Stephanie May, a Women Automotive Network kereskedelmi igazgatója elmondta: “Elképesztően sok jelentkezést kaptunk az iparág legjobb tehetségeinek akciódús ünneplésére. Köszönjük mindenkinek, aki időt szakított arra, hogy jelölje kollégáit – fantasztikus jelöltek érkeztek, és hihetetlenül nehéz volt leszűkíteni a végső szűkített listát.

“Egyértelmű, hogy az iparágunk tele van igazán figyelemre méltó emberekkel, és alig várjuk, hogy mindannyiukat megünnepeljük az első alkalommal megrendezésre kerülő Women Automotive Awards-on.”

A Women Automotive Summit, ahol a díjakat átadják, összehozza az iparág vezetőit, látnokait és feltörekvő szakembereit, platformot biztosítva a tudásmegosztásra, a hálózatépítésre és az együttműködésre.

A rendezvény katalizátorként szolgál majd a pozitív változások ösztönzésére és a kiválóság előmozdítására az autóiparban.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x