Hírek

A MOL Motoros Family újjá varázsolta egy óvoda játszóterét

mol-motoros-family-ovodaA minden hónapban újabb ügyért robogó MOL Motoros Family tagjai ezúttal úgy döntöttek, felkerekednek, és mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek biztonságban, modern környezetben játszhassanak.

Június 7-én a kétkerekű család felújította a dömösi Szivárvány Óvoda játszóterét.

A MOL Motoros Family nagykövetei, Mező Misi, Harsányi Levente és Kárász Róbert állt ezúttal a csapat élére, és újította fel a játszóteret.

Volt munka bőven, a közel negyedévszázadot megélt játékokra igencsak ráfért a frissítés.

Mindössze tíz játékot találtak a játszótéren a motorosok, azok is elavultak, rozsdásak, esetenként veszélyesek voltak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A MOL Motoros Family tagjainak segítségével a hibák kijavításra kerültek, a játékok az Európai Uniós szabványoknak megfelelően kaptak új külsőt, így a gyerekek egy sokkal szebb és vidámabb környezetbe térhetnek vissza.

 A MOL Magyarország tesz a jövő generációiért

A modernebb, szebb környezet az önfeledt játék feltételeit alapozza meg, a vidám gyermekévek pedig hozzájárulnak a kicsik fejlődéshez.

A MOL Magyarország bízik abban, hogy a motoros család megmozdulása sokak figyelmét felhívja arra, milyen fontos lenne minden egyes játszóteret modernizálni.

Júniusra alábbhagy a gyerekzsibongás a dömösi oviban is, a játékok viszont a nyári szünet alatt is ékesíteni fogják annak udvarát, a gyerekeket pedig egy teljesen új játszótér fogadja majd szeptemberben.

A MOL Motoros Family robog tovább, júliusban megszervezik saját fesztiváljukat is, ahol mások megsegítésén túl az önfeledt szórakozás is főszerepet élvez majd.mol-motoros-family-ovoda1mol-motoros-family-ovoda2

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük