Kezelőszervek kontroll alatt – Gázmarkolatot és féket blokkoló lopásgátló

griplock 04Az alkalmi, vagy csak simán amatőr tolvajok az olyan motorokat kötik el, melyek nincsenek rögzítve fix tereptárgyakhoz, kormányzáruk nem működik, nincs bennük riasztó berendezés vagy épp nem lett aktiválva. Ilyenkor csendben eltolják a gépet egy olyan helyre, ahol nyugodtan életre keltik a motort, és elillannak vele.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Zselés vagy sima – Milyen akkumulátort válasszak a motoromhoz?

zseles vagy simal 01Ha egy akksi behalt, javítása nem lehetséges, így venned kell helyette egy másikat. Azt, hogy milyenre cseréled, leginkább a pénztárcád határozza meg, de a beépítési pozíció is szempont lehet. Egy hagyományos rendszerű akkumulátor, - melyben az elektrolit szintjét rendszeresen ellenőrizni kell, illetve utántölteni – is hosszú éveken át lehet megbízható, amellett, hogy a legolcsóbb megoldás.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Feltankoltam pelusból ​
Bővebben...
A héten még mindig a farsang volt a fő téma (persze csakis a Budapest Motor...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.