fbpx
HírekMotorokMotorozás

Fényképen örökítették meg, ahogy egy motorbalesetben elhunyt motoros lelke kiszáll a testéből

Lefényképezték egy balesetben elhunyt motoros szellemétEgy Kentucky állambeli kamionsofőr, Saul Vazquez elhaladt egy baleset mellett, ami nagyon rosszul nézett ki, ezért készített egy képet, kitette a Facebookra, és azt tanácsolta mindenkinek, aki olvassa, hogy vigyázzon odakint. Ezután a kép külön életre kelt.

A képet néhány nap alatt több tízezren osztoták meg, és még a média is felkapta. Pedig első ránézésre semmi különös, naponta látunk hasonló képeket balesetekről a közösségi médiában.

Ez a kép azonban – sokak szerint – más, mint a többi. Sokan úgy vélték, hogy a kép azt a pillanatot rögzítette, ahogy a balesetet szenvedett motorkerékpáros testéből éppen kilép a lelke.

Ha jobban megnézzük a képet, a két mentőautó között, a motorbalesethez segíteni érkező állami katonkák feje fölött egy ember formájú világos folt lebeg, ami valóban embert formáz. A Facebook közönsége majd később a média is egyetértett ebban, hogy egy földöntúli pillanatról van szó.

Lefényképezték egy balesetben elhunyt motoros szellemét - Saul Vasquez

A motoros egyébként nem halt meg a helyszínen. A baleset után kórházba szállították, de ott sajnos nem éle túl a sérüléseket.

Az eset egyébként még 2016 júliusában történt Kentucky államban, Camptom és Stanton között a szervizúton.

Mit gondolsz, valóban a motoros lelke látható a képen?

via GIPHY

 

Címlapkép: bialasiewicz

Forrás: Kiskegyed

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x