Bármi áron (1980)

Any Which Way You Can, United States
Akció, Vígjáték, 1 ora 52 perc

Clint Eastwood orángután The Black Widows

A film az Every Which Way But Loose című film folytatása. Philo Beddoe kemény-öklű bokszoló, aki bár visszavonultan él, de egy kis zsebpénzért hajlandó ringbe szállni.

Honlapok:
https://port.hu/adatlap/film/tv/barmi-aron-any-which-way-you-can/movie-7430

Szereplők

Clint Eastwood: Philo Beddoe
Sondra Locke: Lynn Halsey-Taylor
Geoffrey Lewis: Orville Boggs
William Smith: Jack Wilson
Harry Guardino: James Beekman
Ruth Gordon: Senovia “Ma” Boggs

Alkotók

  • Buddy Van Horn
  • Stanford Sherman
  • Snuff Garrett
  • David Worth
  • Ron Spang, Ferris Webster

"Meccseinek híre eléri James Beekmant, a szerencsevadászt is, aki össze akarja hozni a legendás Philo-t a keleti part legkeményebb verekedőjével, Jack Wilsonnal. Philo azonban nem hajlandó kötélnek állni, mert sejti, hogy Beekman mindenáron pénzt akar, akár az ő veresége árán is. Közben Philóhoz visszatér régi kedvese, Lynn is, aki rájött, hogy csak és egyedül Philót szereti. Közben - bosszúvágytól hajtva - a Fekete Özvegyek nevű motorosbanda egyfolytában Philót keresi. Beekman végül egyedi módszert választ arra, hogy rávegye Philót, mérkőzzön meg Wilsonnal: bandájával elraboltatja Lynnt. Mindenki arra számít, Jack Wilson simán legyőzi Philót, és így rengeteg pénzt lehet keresni a fogadáson. Természetesen Philo sem hagyja magát legyőzni, főleg, hogy vissza akarja szerezni kedvesét, Lynn-t." (Forrás Port.hu)

Ebben a filmben a motorosok, a The Black Widows motoros banda igazi hülyének vannak beállítva, hülye ruhákban, még hülyébb és szerencsétlenebb viselkedéssel.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük