fbpx

Az örök kaszkadőr (2017)

Hot Rod, US
Vígjáték, 1 ora 28 perc

hot rod

Rod Kimble igazi szeretnivaló lúzer, aki minden kétséget kizáróan a világ legrosszabb kaszkadőre, és talán az egyetlen, aki mutatványait segédmotoros kerékpáron próbálja végrehajtani - több-kevesebb sikerrel.

Honlapok:
http://port.hu/adatlap/film/tv/az-orok-kaszkador-hot-rod/movie-91583

Szereplők

Alkotók


Rod mostohaapja, Frank nem rejti véka alá, hogy nem tartja túl sokra mostohafiát, és még kevésbé értékeli "munkáját". A botcsinálta kaszkadőr számára azonban eljön a pillanat, amikor bizonyíthat: Frank ugyanis lebetegszik, és csak egy drága szívműtét mentheti meg az életét.

Bármennyi pofont is kapott eddigi élete során mostohaapjától - konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, Rod nem hagyja cserben Franket, hanem megpróbált pénzt szerezni a műtétre, méghozzá egy soha nem látott kaszkadőrmutatvány segítségével: azt tervezi, hogy több ezres publikum előtt ugrat át 15 iskolabuszt egy mopeddel és a bevételből kifizeti az életmentő műtétet.


Az egy cseppet sem érdekli, hogy a fizika törvényei eleve kudarcra ítélik a kísérletet - a hajtóerőt, a sebességet és a lendületet majd pótolja a lelkesedése!


 Csak erős tudatmódosító szer hatása alatt javaslom a megnézését.

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x