Támogass motoros alapítványokat az adód 1%-ával!

Alapítványok, amelyek közel állnak a szívünkhoz

Ezen az oldalon olyan alapítványokat és civil szervezeteket gyűjtöttünk össze, amelyek több éve bizonyítottak, hogy érdemesek a támogatásunkra. Nézd át a listát alaposan, és támogasd őket rendszeresen, illetve ajánld fel az adód 1%-át annak, amelyik számodra a legszimpatikusabb! 

 

Az SZJA 1+1% felajánlással kapcsolatban minden információt megtalálsz EZEN AZ OLDALON!

Ajánld fel adód 1%-át jótékony célra!

Motoros alapítványok

Magyar Mentőmotor Alapítvány

A Magyar Mentőmotor Alapítvány évek óta a motorosok kedvenc kedvezményezettje, ha az adó 1%-ról van szó. Mivel azzal minden motoros egyetért, hogy a mentősök és közülük is a mentőmotorosok munkája pótolhatatlan, minden évben van olyan motoros társaság vagy egyéni kezdeményezés, amely a mentőmotorosok számára gyűjt. Ilyen volt 2011-ben a Csajok a motoron jótékonysági motoros naptára is.

North Patrol MC Túramotoros Egyesület

Lécz Motorsport Egyesület

Ahogy a motoros csajokból anyukák lesznek, elkezdődik az utánpótlás nevelés is. A gyerekek biztonságos keretek között, zárt pályán tanulhatják meg a motorozás alapjait, és belekóstolhatnak a versenyzésbe is, ha egy motorsport egyesülethez csatlakoznak. A Lécz Motorsport Egyesület elsősorban motokrossz szakágban tevékenykedik és versenyezteti a fiatalokat.

Somogyi Motorosok

Ahogy a nevükből is látszik, a Somogyi Motorosok elsősorban a Somogy megyében élő motorosokat fogják össze. Rendszeres túrákat, szezonnyitó- és záró összejöveteleket vezetéstechnikai tréningeket szerveznek. Tevékenységeik és céljaik megvalósításához nagy szükségük van az 1%-okból befolyó bevételekre. motokrossz szakágban tevékenykedik és versenyezteti a fiatalokat.

Első “Motorvéd” Polgárőr Egyesület

Az Első „Motorvéd” Polgárőr Egyesület 2012-ben 10 fővel alakult. A Magyarországon egyedülálló egyesület Pest Megye teljes közigazgatási területén lát el szolgálatot. Legfőképp motorkerékpárral autópályákon, autóutakon és egyéb főközlekedési útvonalakon segítik a járőrök munkáját, valamint közlekedési akciókban és közrendvédelmi közös járőrszolgálatokban vesznek részt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közterületi szolgálatának ellátásában.

Fekete Horgony MC

A Pirates Family MC tagjai által alapított egyesület évtizedek óta a balesetet szenvedett motorosok megsegítésére fordítja az októberi jótékonysági bulik bevételét, az adományokat, és az 1%-os adófelajánlásokat is. Tavaly a motoros balesetben elhunyt Benkovics Évi és Gábor családjai számára gyűjtöttek adományokat.

Kövérgáz Motoros Egyesület

A törökszentmiklósi Kövérgáz Motoros Közlekedésbiztonsági és Prevenciós Egyesület felelős minden évben a törökszentmiklósi Extrém hétvége megszetvezéséért, de emellett számos más jótékonysági és ismeretterjesztő programot is szerveznek. 

No.1 Mini és Motoros Team

Az egyesület, ahogy a neve is mutatja, minimotorosokat képez, ami a gyorsasági motorversenyzés utánpótlásának az alapját is jelenti. A szervezet szerény összegekből gazdálkodik, ezért nagy segítség lenne számukra, ha a kasszába befolyna némi pénz, amiből a gyerekeknek felszerelést biztosíthatnának. No.1 Mini és Motoros Team

Simson Klub Magyarország

A klub kasszájában tehát nem csak a Simson tulajdonosok, hanem minden motoros és azok barátai, családtagjai felajánlásának biztos helye van. A Simsonális (a klub nagy tömegeket vonzó márkatalálkozója) költségvetése is részesül belőle, és a klub honlapját érintő fejlesztésekre is nyílik lehetőség. Simson Klub Magyarország

MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT közhasznú alapítvány (MOTaMOT)

A többek között a Dévai túrák megszervezéséről elhíresült Bujdosó Janó által létrehozott alapítvány még nincs egy éves, ezért nem fogadhatja az 1%-os felajánlásokat, de hálásan vesznek minden adományt a motorosoktól és azok hozzátartozóitól egész évben. Jövőre pedig talán már az adónk e kis részével is segíthetünk nemes céljaik megvalósításában. MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT közhasznú alapítvány

Becman Motorsport egyesület

Ha nem tudjátok kinek adni az adótok 1 %-át, kérlek adjátok a Becman Motorsport egyesületnek. Becman megígéri, hogy a befolyó összeget  semmilyen jótékony célra nem fordítják, kizárólag gumifüst és kipufogógáz formájában juttatja a légkörbe a ti szórakoztatásotokra!

Ez itt a te alapítványod helye!

Motorosok érdekeltségébe tartozó alapítványok

SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület

Válaszd a legmegfelelőbb webtárhely-szolgáltatást, készíts tökéletes weboldalt! Megosztott tárhely, domain, VPS - itt mindent megtalálsz. Szerverhelyszínek világszerte: USA, Egyesült Királyság, Hollandia, Brazília és Szingapúr. 

Alapítvány a Macskákért

Az alapítvány a bevételeit a menhelyi és befogott kóbor macskák állatorvosi ellátására és ivartalanítására, védőoltásukra, ivartalanítási akciók támogatására, a helyes bánásmódról, a macskák szükségleteiről szóló iskolai nevelési programok megszervezésére, a gazdátlan macskáknak átmeneti szállást nyújtó aktivisták anyagi támogatására, a macskák megbecsülését, a helyes bánásmódot elősegítő macskavédelmi kiadványokra fordítja. Aki tud segítsen nekik is!
Alapítvány a macskákért

 

Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A 2015-2016-os jótékonysági motoros naptárunk támogatott szervezete álljon a listán, majd a többiek véletlenszerű sorrendben:

„FORRÁS”
Egyesület

Forrás Egyesület tagjai főként pszichésen sérült emberek, valamint velük foglalkozó szakemberek, önkéntes segítők. Az egyesület 1990-es megalakulása óta működteti alapító programját a Teaházat, de szerveznek közösségi- és rekreációs programokat, és művészetterápiával is segítenek a rászorulóknak. Az egyesület tevékenységéről xta tud bővebb felvilágosítást adni.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet 2009-ben az végre önállóan is jogosult lett az adó 1% gyűjtésére.Soha ezelőtt nem volt olyan nagy szükségük a támogatásra, mint az idén, ugyanis a menhelynek el kell költöznie! Azt kérik, aki teheti, ajánlja fel részünkre adója 1%-át, hogy minél több kutyusnak adhassanak reményt, hogy azok egy új, szebb, komfortosabb helyen várhassák sorsuk jobbra fordulását.

Szent Kristóf Alapítvány

A KöBE által alapított Szent Kristóf Alapítványt 2010-ben hozták létre. Az  alapítvány eddig valamennyi érvényes beérkezett pályázatot pozitívan bírált el, ezzel segítve számos közlekedési balesetben elhunyt ügyfél nehéz helyzetbe jutott családját. Felajánlását a Szent Kristóf Alapítvány és a nehéz helyzetbe került családok nevében előre is nagyon köszönjük!

Ez itt a te alapítványod helye!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Copyright © 2022 Free 97 Bt.