Hírek

Zöld nap a ringen: Kawasaki Lime Party

klp 2009 04Az elmúlt pénteken lime-zöldbe borította a Hungaroringet a Kawasaki tulajdonosok tömege. Ekkor tartották ugyanis a márka nyár végi rendezvényét, a Kawasaki Lime Partyt.

A programra rengetegen voltak kíváncsiak. Csak a délután négy órakor kezdődő pályamotorozásra 320 jelentkező volt, és a részvevőknek ötszáz darab nyakvédőt osztottak ki, ami délután hat órára már el is fogyott. A depóknál kiállították a 25 éves Ninja sorozat legkiemelkedőbb darabjait, amiket maguk a Ninja tulajdonosok biztosítottak a rendezvény idejére, valamint bemutatták a 25 éves jubileumra készített egyedi Ninja ZX-6R-t.

A hírre, hogy a pályát ezúttal cruiserrel is ki lehet próbálni, a Vulcan Riders Klub tagjai is megjelentek. A sportmotorokhoz képest lomhább cirkálókkal együtt csak csak hölgyeket engedtek a pályára, így ők is nyugodt körülmények között próbálhatták ki a Hungaroring aszfaltját.

A gyerekeket arcfestő várta, a játékos kedvű felnőttek pedig a csocsó asztalnál és az Xbox gépnél szórakozhattak. Este fél kilenctől a dumaszínház sztárjai, a Kawasaki tulajdonos Kovács András Péter és Aranyosi Péter léptek a közönség elé, és alaposan igénybe vették a rekeszizmokat.klp 2009 01klp 2009 02klp 2009 03klp 2009 05

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük