fbpx

Yamaha tesztvasárnap Tatabányán

yamaha tesztnap 2Nem múlhat el a nyár úgy, hogy ne próbáld ki a legújabb Yamahák egyikét. Augusztus első vasárnapján Tatabányán ezt most bárki megteheti, aki ellátogat a helyi kereskedés és a Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága közreműködésével szervezett tesztnapra és közlekedésbiztonsági napra.

 

Reggel 10 órától várják az érdeklődőket, akik egészen délután 15 óráig kipróbálhatják az alábbi modelleket: XSR700, XSR900, XT1200Z Super Ténéré, FJR1300A, MT-09 Tracer, MT-09, MT-03, Tricity és Nmax 125.

Az NKH munkatársai ingyenes műszaki állapotfelmérést végeznek majd a látogatók motorjain, míg a városi Balesetmegelőzési bizottság előadásokkal és KRESZ-teszt vetélkedővel várja az érdeklődőket.

Ha még ez sem lenne elég, a Tatabányai Rendőrkapitányság jóvoltából vezetéstechnikai tréning is lesz, amin egy előzetes regisztrációt követően bárki rész vehet, természetesen saját motorkerékpárral.

A tesztnap végén értékes nyeremények is gazdára találnak majd.

Helyszín: Tatabánya, Alkotmány u. 2, Yamaha Top motorszalon
Időpont: 2016. augusztus 7. 10:00-15:00

Ha szeretnéd bebiztosítani, hogy sorra kerülj, érdemes regisztrálni az alábbi elérhetőségek egyikén:
[email protected]
Tel.: 34/589-989

yamaha tesztnap 1yamaha tesztnap 3

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x