Hírek

Vmax karácsonyra

yamaha new vmax 711Mérföldkőhöz érkezett a Vmax hazai története. Szombaton délben átadták az első hazai tulajdonos interneten rendelt motorját.

Amióta elindultak a pletykák a szinte kultusszá vált Vmax lehetséges újjászületéséről, az izgalom és találgatások sora a tetőfokára hágott. Hogy a siker pontosan minek köszönhető, nem lehet tudni. A 2008-as roadshow során bemutatott zászlóshajónak számító modell látványa is igazán egyedi, de már megjelenése előtt terjengő legendák száma is végtelen.

A sörözőkben és online fórumokon éjszakákba nyúló beszélgetések zajlanak róla a mai napig, miközben a piacon egyedülálló módon elindult a foglalási lehetőséget nyújtó website is. Az oda feltöltött különleges képek és a San Diego-ban kirobbanó sikert arató sajtóbemutató is rásegített az új legenda születésének. A motorosok tömkelege rajong világszerte a Yamaha új izomgépéért.

Nem csoda, hogy debütálása óta már több, mint 1750 új Vmax modellt adtak el Európa szerte. A Yamaha azonban csupán korlátozott darabszámban gyártja ezt az új gépet, ezért hamarosan a teljes 2009-es mennyiség eladásra kerül. Ezt követően már csak a 2010-es gyártásból lehet rendelni.

Az érdeklődés Magyarországon is meghaladja az előzetes várakozásokat. Gazdasági válság ide vagy oda, az importőrnek a gyár segítségét kellett kérnie, hogy a jelentkező igényeket az első éves gyártási mennyiségből kiszolgálhassák. Jelenleg 17 ügyfél rendelte meg motorját, és várja, hogy a 2009-es szezon során végre át is vehesse azt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az első hazai tulajdonos 12 éves kora óta motorozik, főképp sportmotorokon. Vágya az volt, hogy végre egy olyan különleges stílusú, utcai motorra ülhessen, aminél a teljesítményről sem kell lemondania. Az egyedi, Dragon feliratú kis fémlemezt szombaton a sajtó jelenlétében szerelte fel vadonatúj motorjára, miután átvette aminden új Vmax tulajdonosnak járó ajándékdobozt. A dobozkában egy DVD is van, amely bemutatja a Vmax történelmét, valamint minden új tulajdonos egy személyre szabott Vmax katalógust is talál a csomagban.

A motorátadás után megtekinthettük a 2009-es Yamaha modelleket is a Yamaha Harmati szalonjában. Azoknak a hölgyeknek, akik új motor vásárlásán törik a fejüket jó hír, hogy az új Yamaha XJ6 pont nekik lett kitalálva. A látványos, sportos külső mellé alacsony ülés és ezzel együtt alacsony súlypont is társul, így a motor nagyon könnyen kezelhető lett. Akár kezdőknek, akár alacsonyabb motorosoknak nyugod szívvel ajánlhatom.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük