HírekKultúraMotoros film

Viszály az OCC háza táján

altA hosszú évek folyamatos vitái és pereskedései után, a Teutulok külön utakon folytatják.

Míg az idősebb Paul tovább építi világhírű verdáit az Orange County Choppers-ben, fia alig pár háznyira tőle nyit konkurens műhelyt Paul Junior Designs néven.

A Teutulok szokásos családi perlekedései, az új évadban váratlan fordulatot hoznak. Ifjabb Paul, miután száműzik abból az üzletből, amelynek a felépítésében ő is segített, új vállalkozásba kezd: a Paul Junior Designs a gyökerekhez tér vissza, és a régi módszerekkel akarja újraéleszteni azt a Teutul-varázst, amely akkor veszett el, amikor az OCC üzlet kezdett túl naggyá válni.

A vadonatúj epizódokban láthatjuk, amint ifjabb Paul a Ground Zero területén bejelenti élete eddigi legnagyobb döntését: az emlékmű által ihletett motor építésével bízzák meg. A műhelyek közötti elsőségért azonban küzdenie kell, az OCC ugyanis az új évadban is neves ügyfeleknek dolgozik: többek között Donald Trumptól egy aranyszínű motor készítésére kapnak megbízást.

Az egyik megrendelőnek még egy háromkerekű motort is építenek, a Halálos fogás két kapitányának pedig egyedi kialakítású, a rákhalászat motívumaival díszített gépet készítenek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy feszült hangulatú epizódban vetélytársuk, Jesse James hármas versenyre hívja az OCC-t és a PJD-t.

A Teutul család történetének egyik legdrámaibb pillanatában, idősebb Paulnak édesanyja elvesztését is fel kell dolgoznia. Azt reméli, hogy a nehéz idők végre összehozzák a családot, de fiaitól nem kap pozitív visszajelzést.

Vajon sikerül elsimítani a régi ellentéteket, és az új évad vége elhozza a Teutulok egyesülését? Az Amcsi motorok új epizódjaiban, melyek már május 7-től láthatóak a Discovery Channel műsorán, hétköznap, 17 órától, erre is fény derül.

De ha már járgányokról esik szó, említsük meg az Autókereskedőket is. A sorozat május 14-től jelentkezik új részekkel, melyekben Mike körbeutazza Angliát, az európai kontinenst és Amerikát, hogy megtalálja azokat a legendás klasszikus autókat, amelyeknek majd Edd állítja vissza régi fényét.

Mindkét sorozat rajongói odatapadhatnak a képernyő elé, hogy együtt éljék át a kalandokat, és a nem mindennapi helyzeteket a szereplőkkel.
altaltaltaltaltaltaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük