EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

Vincze Hanna balesete után újra motoron!

vincze hanna h moto team2Vincze Hanna, a H-Moto Team fiatal versenyzője nyár elején szenvedett motoros balesetet, mely során eltörött a csuklója, megzúzódott a térde. A kényszerpihenő után, már motorozik Hanna és nemsokára egy spanyol MiniGP 140-es géppel folytatja az edzéseket.

Hannát az idei évről, a balesetről, a felépülési időről és a jövőbeni terveiről kérdeztük. Szerencsés volt, hogy súlyosabb sérüléseket nem szenvedett és ennyi idő elteltével folytathatja a gyakorlást a megmérettetésekre.

– Egy szuper téli felkészüléssel kezdődött az idei év, már decemberben és januárban is 1-1 hetet voltam Spanyolországban edzőtáborban csapatommal, a H-Moto Team-el.

Itt nagyon sokat fejlődtem, teljesen összeszoktam az új motorommal, amivel az idén versenyzek, illetve versenyeztem volna… Szóval jól indult a szezon előtti felkészülés és nagy reményekkel vártam az évet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tavasszal itthon is egyből pályára gurultam, sokat edzettem, alig vártam az első versenyt. Június elején egy héttel az első futam előtt, jó formában éreztem magam, amikor csapatommal a Kakucs ringen edzettünk. Egyre jobbak voltak a köridők, de egy gyors kanyarban megcsúsztam és elment a motor eleje.

Sajnos elég nagyot estem, eltörött a jobb csuklóm orsócsontja és megzúzódott a térdem. Egy hónapig gipsz volt a karomon, így az első szlovákiai- és a második kakucsi futam is, csak a pályaszélről szurkolásról szólhatott számomra.

vincze hanna h moto team3

Júliusban vették le a gipszet, amit már alig vártam. Egy hét gyógytorna és folyamatos úszás edzés után, már motoroztam. Azóta is folyamatosan edzek és úgy érzem nem jelent gondot a terhelés. Sajnos a Magyar-Cseh-Szlovák bajnokság szervezése kicsit akadozik, így nem tudom, hogy melyik versenyen tudok ismét rajthoz állni, mivel a kategóriámat az Ohvale GP-0 géposztályt, a csehek valamiért kivették a bajnokságból.

Jövő héten kezdem a felkészülést egy másik motorral, ez egy spanyol MiniGP 140-es gép.

Az idei év kissé balszerencsésen alakult, de előre tekintek és az a célom, hogy a jövő évre ezzel a motorral teljesen felkészült legyek. Ezzel a motorral szeretnék majd versenyezni, de remélem, hogy még az idén lesz lehetőségem vele rajthoz állni!

vincze hanna h moto team

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük