fbpx

Vincze Hanna balesete után újra motoron!

vincze hanna h moto team2Vincze Hanna, a H-Moto Team fiatal versenyzője nyár elején szenvedett motoros balesetet, mely során eltörött a csuklója, megzúzódott a térde. A kényszerpihenő után, már motorozik Hanna és nemsokára egy spanyol MiniGP 140-es géppel folytatja az edzéseket.

Hannát az idei évről, a balesetről, a felépülési időről és a jövőbeni terveiről kérdeztük. Szerencsés volt, hogy súlyosabb sérüléseket nem szenvedett és ennyi idő elteltével folytathatja a gyakorlást a megmérettetésekre.

– Egy szuper téli felkészüléssel kezdődött az idei év, már decemberben és januárban is 1-1 hetet voltam Spanyolországban edzőtáborban csapatommal, a H-Moto Team-el.

Itt nagyon sokat fejlődtem, teljesen összeszoktam az új motorommal, amivel az idén versenyzek, illetve versenyeztem volna… Szóval jól indult a szezon előtti felkészülés és nagy reményekkel vártam az évet.

Tavasszal itthon is egyből pályára gurultam, sokat edzettem, alig vártam az első versenyt. Június elején egy héttel az első futam előtt, jó formában éreztem magam, amikor csapatommal a Kakucs ringen edzettünk. Egyre jobbak voltak a köridők, de egy gyors kanyarban megcsúsztam és elment a motor eleje.

Sajnos elég nagyot estem, eltörött a jobb csuklóm orsócsontja és megzúzódott a térdem. Egy hónapig gipsz volt a karomon, így az első szlovákiai- és a második kakucsi futam is, csak a pályaszélről szurkolásról szólhatott számomra.

vincze hanna h moto team3

Júliusban vették le a gipszet, amit már alig vártam. Egy hét gyógytorna és folyamatos úszás edzés után, már motoroztam. Azóta is folyamatosan edzek és úgy érzem nem jelent gondot a terhelés. Sajnos a Magyar-Cseh-Szlovák bajnokság szervezése kicsit akadozik, így nem tudom, hogy melyik versenyen tudok ismét rajthoz állni, mivel a kategóriámat az Ohvale GP-0 géposztályt, a csehek valamiért kivették a bajnokságból.

Jövő héten kezdem a felkészülést egy másik motorral, ez egy spanyol MiniGP 140-es gép.

Az idei év kissé balszerencsésen alakult, de előre tekintek és az a célom, hogy a jövő évre ezzel a motorral teljesen felkészült legyek. Ezzel a motorral szeretnék majd versenyezni, de remélem, hogy még az idén lesz lehetőségem vele rajthoz állni!

vincze hanna h moto team

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x