fbpx
EseményekMotorverseny

Vincze Hanna a bajnoki cím után kategóriát vált

 

220volt-h-moto-team-dijatado 2016 3Az SSP 300-ban Kakuszi Ádám legjobb magyarként az összetett harmadik helyén végzett, annak ellenére, hogy ezt az évet a kategória megismerésére szánta eredetileg.

– Nagyon örülök ennek az eredménynek, hiszen ebben a tanulóévben egyáltalán nem számítottam arra, hogy végül a legjobb magyarként zárom a szezont. Sikerült tökéletesen összeszoknom a motorommal, amiben Bódis Ricsi nagy segítségemre volt az egész évben, és ezt ezúton is köszönöm neki. Ami számomra a legfontosabb, hogy valamennyi versenyen képes voltam megjavítani az addigi legjobb köridőmet – jelentette ki Kakuszi Ádám, aki a tervek szerint 2017-ben a németországi ADAC KTM Kupában áll rajthoz, ám ha ez egyelőre nem valósulna meg, akkor Ádám az SSP 300-as kategória bajnoki címét veheti célba.

Az egész utánpótlás mezőny legfiatalabb tagja, Szilárd Zalán (PW50) végül a hatodik helyen zárta az idei szezont, és jövőre mindenképpen szeretne még jobban teljesíteni.

– Zalán az idei évet a hatodik helyen fejezte be, amit mindenképpen előrelépésnek tartunk a 2015-ös tízedik helyéhez képest. A jövő évben mindenképpen maradunk a PW kategóriában, mert Zalán célja, hogy felülmúlja az idei teljesítményét. Ennek érdekében máris elkezdtük a felkészülést, amit Aszalós Zoltán irányít majd. Amíg az idő engedi, aszfalton motorozunk, majd jön a terepen a cross, de télen teremben is motorra ül Zalán, akinek versenygépét teljesen felújítjuk. Köszönjük a H-Moto Team és Zalán támogatóinak egész éves segítségét – fogalmazott Zalán édesapja, Szilárd Zsolt.

A 220 Volt H-Moto Team tulajdonosa nagyon büszke a kis tehetségekre, és úgy véli, a csapat első éve kimagaslóan sikerült az utánpótlás korosztályoknál.

– Nagy várakozással tekintettünk az idei szezonra, és bizony abszolút nem kellett csalódnunk. A csapat számára is történelmi volt ez az év, hiszen először vettünk részt az utánpótlás bajnokságban három versenyzővel, és rögtön bajnoki címet szereztünk Hanna révén, míg Ádám és Zalán is kitett magáért, rengeteget fejlődtek. Jövőre Zalánon kívül a másik két versenyző terveink szerint új kategóriában kap lehetőséget a bizonyításra – közölte Kelemen Krisztián, a 220 Volt H-Moto Team tulajdonosa.

220volt-h-moto-team-dijatado 2016 1220volt-h-moto-team-dijatado 2016 4220volt-h-moto-team-dijatado 2016 5

vincze-hanna-dijatado 2016 1vincze-hanna-dijatado 2016 2vincze-hanna-dijatado 2016 3vincze-hanna-dijatado 2016 4

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x