EseményekMotoros találkozó

VII. Anonymus motoros találkozó

fuzesgyarmat talalkozo 2011 7Füzesgyarmaton érte az éjszaka, és a hajnal sok biker társunkat május 20-22-ig. Az Anonymus Motoros Egyesület buliját szerencsére elkerülte az eső.

 

Legalábbis, amikor a helyszínen tartózkodtunk, akkor biztosan. Pénteken du. már alig vártuk, hogy útra kelhessünk Püspökladányból, ahol esett az eső. Szép kilátások! – gondoltuk. Na, de a legnagyobb örömünkre Gyarmaton verőfényes napsütés fogadott. Este hat körül még nem voltak olyan sokan a sportpályán, ahol az eseményt megrendezték.

 

Bár, azért már javában hallottam a tetováló gép zúgását, amikor a szomjunkat oltandó, a sörpulthoz igyekeztünk. Sokan még akkor jöttek vissza a fürdésből, szóval törülközőben mászkáló embereket lehetett látni. A rendezvény ideje alatt a belépővel díjmentesen igénybe lehetett venni a Kastélypark Fürdőt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Kisgyermekes családokból sem volt hiány. A pléden ücsörgő szülők nézték, ahogyan kis motoros csemetéik rohangálnak a fűben.

Folyamatosan szállingóztak az emberek a színpad környékére, ahol már elkezdődtek a koncertek. Fellépett a Stargazer, a Black Honey, az Easy Daisy, a Wan-Ted, a Nemzeti Hang, a Pásztorock és az Arcvonal. Fergeteges buli kerekedett, főleg akkor, amikor Lukács Zsolti, a Wan-Ted énekese megengedte, hogy a lányok felmenjenek a színpadra táncolni. Kicsit zsúfolt lett a helyszín, de a zenészek azért kitartottak. Bár, a sok vonagló csaj látványa, főleg így testközelből, próbára tett volna minden pasit…

A péntek éjszaka otthon ért, sajnos ágyban aludtam, és nem hálózsákban, ugyanis hazavárt Ladány. De, azért szombat este igyekeztünk vissza! Amit nagyon sajnálok, hogy a véradásról lemaradtam… Sajnos a 15 órakor kezdődő felvonulást sem láttam, na de majd jövőre bepótolom.

Este kilenc órakor már sötétedett, amikor ismét megérkeztünk a találkozóra. A szombati nap már jóval több embert vonzott, hiszen akkor már nem kellett dolgozni. Hatalmas tömeg volt a színpad előtt, ahol a Blues Company játszott éppen. A sörpadok tömve voltak, de szerencsére a haverok foglaltak helyet számunkra. A mai napra is kitettek magukért a szervezők, ugyanis a fellépők sorozatosan szórakoztatták a nagyérdeműt. Többek között játszott a Next Day, a Wildawn, a Gyújtópont, a Rotorika, a The Next és a Jump Rock Band.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük