fbpx
HírekMotorokMotorozás

Vezetéstechnikai tréning celebekkel

ivtm celebeknek 34Hiába a sok baleset-megelőzési program, az év első hat hónapjában a tavalyinál több, 74 motoros baleset volt Pest-megyében, ebből 10 halálos kimenetelű. 

Kedd délelőtt két keréken közlekedő sportolók, színészek és közéleti személyiségek voltak a résztvevői a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Ingyenes vezetéstechnikai tréningjének. A szervezők azt remélik, hogy az ismert emberek segíthetnek felhívni a motorosok figyelmét arra, hogy mennyire fontosak a hasonló képzések ahhoz, hogy járművünket biztonságosan uralhassuk.

A vezetéstechnikai képzés nemcsak kezdőknek és újrakezdőknek hasznos, a haladók is új információkkal, technikákkal bővíthetik tudásukat. Rendőr motoros oktatók segítségével elsőre könnyűnek tűnő, de hatalmas koncentrálást igénylő ügyességi feladatok sorozatát kellett végrehajtaniuk a tréningen a hírességeknek.

Még több kép a galériában!

A Baleset-megelőzési Bizottság célja, hogy az évente több alkalommal megrendezett Ingyenes Vezetéstechnikai tanfolyamokon a motorosok gyakorlati tudással gazdagodjanak, felkészítve őket akár a vészhelyzetekre is. A mostani képzés után ismét nagyobb magabiztossággal, felkészültebben indultak útnak hazafelé a sztárok. A sajtó képviselőinek mindannyian arról számoltak be, hogy nagyon hasznosnak érezték a tréninget, és több éves rutin mellett is tanultak olyan fogásokat, ami még nekik is meglepetést okozott.A tanfolyam résztvevői voltak: Gergely István vízilabdázó, Szabó Győző színész, Hajas László mesterfodrász, Talmácsi Gábor motorversenyző, Zsidró Tamás mesterfodrász, Uszkó László Irigy Hónaljmirigy, Kovács István Kokó ökölvívó, és Kárász Róbert a TV2 műsorvezetője is. Sajnos ezúttal hölgy résztvevője nem volt a hírességek tréningjének.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x