Hírek

Végleges a 2010-es MAMS versenynaptár

bro fun kartya 2010 2Minden év elején komoly gondot jelent, hogy a Hungaroring éves programját összeállítsák, de most végre ismertté váltak a végleges időpontok.

Idén kettővel csökken a Hungaroringen megrendezendő Motoros Napok száma, így összesen húsz alkalommal próbálhatják ki magukat a pályázás szerelmesei. Habár a szervezők a tavalyinál kedvezőbb időbeosztást ígérnek, a hölgyek számára nem túl jó hír, hogy úgy tűnik, érdeklődés hiányában ebben az évben nem lesznek csak csajos menetek.

A versenyzők számára a szezon március 25-én (csütörtökön) és 28-án (vasárnap) egész napos teszteléssel kezdődik. Ezeken a napokon (a tavalyi rendnek megfelelően) csak licenccel rendelkező versenyzők vehetik igénybe a Hungaroringet. Mindkét napon a program teljes ideje alatt lehetőség lesz a versenyzői szabályismereti minimum vizsga letételére is.

Az első Motoros Napra április 1-én (csütörtökön) és az első bajnoki és női kupa versenyre április 3-án (szombaton) kerül majd sor.

dunlop 2010 vegleges

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük