Hírek

Vége az American Chopper shownak

2005 Lincoln Mark LT Chopper Paul TeutulA diszfunkcionális Teutul család mesébe illő valóságshowja februárban – sokak bánatára – véget ér.

A látszólag váratlan döntést többen már előre megjósolták. A téma kimerült, a szereplők elfáradtak. Ráadásul a TLC (The Learning Channel – amerikai kábeltévé csatorna) nem akart részt venni Paul Teutul Senior és Junior jogi vitájában, amelyben azt próbálják eldönteni, hogy kinek járnak az American Chopper jogai.

A csata hevében elmúlt a show családias hangulata. A nézők egyre kevésbé élvezték, ahogy Paul Senior a kamerák előtt folyamatosan a két fiát szekálja. Azzal pedig, hogy ifjabb Paul és Mike elment, a műsor elvesztette eredeti értelmét. De a befejezés okainak keresése mellett sokkal érdekesebb kérdés az, hogy vajon mi lesz az OCC (Orange County Choppers) üzlettel.

Egyes vélemények szerint a hatalmas birodalmat, az épületet, a felszerelést és az alkalmazottakat már régóta a műsor bevételeiből finanszírozták. De akkor hogyan tovább? Jelenleg a szereplőkre egy hosszadalmas procedúra vár hatalmas ügyvédi költségekkel, amire lehetséges, hogy rá fog menni az egész üzlet.

A rajongók és az ellendrukkerek most kíváncsian várják, hogy vajon a Teutul család talpon marad-e a műsor befejeztével.QEROX0tvAwIAVl9OQwVRocc copy

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük