Hírek

Vége a West Coast Choppersnek

vegeawestcoastchoppersnekJesse James végleg bezárja a boltot.

A híres és hírhedt motorépítőnek úgy tűnik nem csak a magánéletében adódtak problémák. Nem sokkal aztuán, hogy elvált Sandra Bullocktól, most motorépítő műhelyét is felszámolja.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy mi késztette a rosszarcú Jesset erre a lépésre. Annyi azonban biztos, hogy a Jesse James vázak és alkatrészek továbbra is kereskedelmi forgalomban maradnak. Árúsításukról a Daytec és a Belt Drive LTD gondokosdik majd.

A West Coast Choppers először 2001-ben kapott komolyabb figyelmet a Discovery Channel Motorcycle Mania sorozataiban. Az ismertség lehetővé tette Jesse számára, hogy bővítse az üzletet. A logóban használt vaskereszt miatt Kaliforniában egy időre be is tiltották a márkát. A botrány szele már 2005-ben megcsapta a vállalatot, akkor illegális szoftverhasználat miatt 35 ezer dolláros büntetést rótt ki rájuk a BSA.

2007-ben újabb büntetést róttak ki Jesse Jamesre. Ekkor túl környezetszennyező motorok gyártása miatt kellett közel 300 ezer dolláros büntetést fizetnie. 2009-ben megszüntették a custom alkatrészek árúsítását. A továbbiakban csak komplett motorokat, ruházati cikkeket és különböző emléktárgyakat árultak.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük