MotorbemutatóMotorok

Vastag Csaba épített bobbere

vastag csaba bobberCsaknem négy hónapnyi építés után szeptember közepén vehette át átépített motorját az X-Faktor első szériájának győztese, Vastag Csaba a Gigamachine Choppers műhelyében. Most címlapra is került vele.

A Wild magazin 2018 decemberi számának címlapsztorija Vastag Csaba épített bobbere, amit Sütő Csabáék építettek át a Gigamachine Choppers műhelyben. A Fonogram díjas énekes már régóta a motorozás szerelmese, eddig is szívesebben közlekedett Budapest belvárosában motorkerékpárral, mint autóval vagy tömegközlekedéssel. Mint elmondta, pontosabban tervezhetőek a találkozók, ha az ember motorral jár.

Csaba azért döntött az építés mellett, mert nem talált olyan gyári motort, ami tökéletesen megfelelt volna az ízlésének. Egy ismerőse ajánlotta neki a Gigamachine műhelyt, ahol professzionális szinten végzik a motorok átépítését, és szinte minden versenyt meg is nyernek az épített motorjaikkal, ahol elindulnak.

Vastag Csaba egy dögös bobbert álmodott meg magának, amihez alapnak egy Harley-Davidson Softail Duce-t választottak. Ahogy Sütő Csaba, a Gigamachine Choppers tulajdonosa elmondta, ez a modell a legalkalmasabb az átépítésre és talán ez a legjobban motorozható HD modell is.

A terv az volt, hogy a filigrán megjelenésű motor egyszerre legyen sportos, dögös és vad, oldschool hangulattal, de modern alkatrészekkel. A motor blokkja egy Twin Cam 88 volt eredetileg, de 95 köbincsesre alakították át.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motoron szinte minden alkatrész fekete, amitől igazán szigorú megjelenése lett, ahogy a Sportster tankra emlékeztető, retro stílusú üzemanyagtartály is sokat dob az összképen.

Mivel minden férfi motorja mellé kell egy nő is, a fotózáson ezt a posztot ezúttal Pintér Dorottya, a Miss Hungary szépségverseny döntőse tölthette be.

A fotózásról még többet megtudhatsz ebből a videóból:

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük