fbpx

Vásárolj 1000 Ft kedvezménnyel a CsamShop.hu webáruházban!

elindult a csamshopA Nemzetközi Nőnapra időzítve élőre kapcsoltam új webáruházunkat, amin az elmúlt két hónapban dolgoztam. Az ünnepre való tekintettel az új vásárlók 1000 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak.

 

Ahogy a Csajok a motoron oldal a motoros nőknek-, a motoros nőkről szóló hírek helye és a CsamClub.hu a közösségé, egy újabb taggal bővült a birodalom. A CsamShop.hu a motoros csajok webáruháza, ahol igyekszem minél több motoros cuccot összegyűjteni egy helyre, amire egy motoros nőnek csak szüksége lehet.

Az áruház egyelőre a jelenlegi termékpalettával indul, mert erre volt idő a rendelkezésünkre álló idő alatt, de a tervek már megvannak. Amint sikerül gatyába rázni a raktárkészletet, lassan töltjük az újdonságokat is. A tesztidőszakban a mostani áruház is megmarad, hogy nehogy valakit megtréfáljon az új technika és emiatt ne tudjon vásárolni.

Az új áruház modernebb külsővel, áttekinthetőbb termékstruktúrával és sokkal letisztultabb dizájnnal áll mostantól a vásárlók rendelkezésére. Habár tudom, hogy sok férfi is vásárol tőlünk és remélem, hogy ez a jövőben így is marad, nem tudtam elszakadni a gyökerektől, és meghagytam a rózsaszínt alapszínnek, mert ahogy a tagjaink említették, ezt szoktuk meg, ezt szeretjük, ez alapján tudjuk beazonosítani a Csajok a motoron oldalt.

Hogy valóban minden olyan szuper-e mint ahogy azt én látom, majd csak akkor derül ki, amikor megérkezik az első valódi rendelés. Hogy te is kedvet kapj kipróbálni az új rendszert, egy kis ajándékkal készültem:

Vásárolj a CSAM1000 kuponkóddal, és a rendszer a vásárlásod végösszegéből 1000 Ft kedevezményt ad. Ha pedig túl vagy az első rendelésen, a véleményed, a javaslataidat küldd el emailben, hogy megtudjuk, mit tudnánk még javítani rajta.

Ha eddig még nem tetted meg, KATTINTS IDE és látogasd meg az új áruházat!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x