Hírek

Vásárolj 1000 Ft kedvezménnyel a CsamShop.hu webáruházban!

elindult a csamshopA Nemzetközi Nőnapra időzítve élőre kapcsoltam új webáruházunkat, amin az elmúlt két hónapban dolgoztam. Az ünnepre való tekintettel az új vásárlók 1000 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak.

 

Ahogy a Csajok a motoron oldal a motoros nőknek-, a motoros nőkről szóló hírek helye és a CsamClub.hu a közösségé, egy újabb taggal bővült a birodalom. A CsamShop.hu a motoros csajok webáruháza, ahol igyekszem minél több motoros cuccot összegyűjteni egy helyre, amire egy motoros nőnek csak szüksége lehet.

Az áruház egyelőre a jelenlegi termékpalettával indul, mert erre volt idő a rendelkezésünkre álló idő alatt, de a tervek már megvannak. Amint sikerül gatyába rázni a raktárkészletet, lassan töltjük az újdonságokat is. A tesztidőszakban a mostani áruház is megmarad, hogy nehogy valakit megtréfáljon az új technika és emiatt ne tudjon vásárolni.

Az új áruház modernebb külsővel, áttekinthetőbb termékstruktúrával és sokkal letisztultabb dizájnnal áll mostantól a vásárlók rendelkezésére. Habár tudom, hogy sok férfi is vásárol tőlünk és remélem, hogy ez a jövőben így is marad, nem tudtam elszakadni a gyökerektől, és meghagytam a rózsaszínt alapszínnek, mert ahogy a tagjaink említették, ezt szoktuk meg, ezt szeretjük, ez alapján tudjuk beazonosítani a Csajok a motoron oldalt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy valóban minden olyan szuper-e mint ahogy azt én látom, majd csak akkor derül ki, amikor megérkezik az első valódi rendelés. Hogy te is kedvet kapj kipróbálni az új rendszert, egy kis ajándékkal készültem:

Vásárolj a CSAM1000 kuponkóddal, és a rendszer a vásárlásod végösszegéből 1000 Ft kedevezményt ad. Ha pedig túl vagy az első rendelésen, a véleményed, a javaslataidat küldd el emailben, hogy megtudjuk, mit tudnánk még javítani rajta.

Ha eddig még nem tetted meg, KATTINTS IDE és látogasd meg az új áruházat!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük