CsajokTetkó a csajokon

Varrattál már magadra szilveszterkor tetoválást?

szilveszter-tetovalasHa azt mondom, „szilveszter”, azt mondod „őrület, boldogság, pia, buli”. Aztán jön az év első napja. Ébredés. Szemrevételezés. Mi ez? Tetoválás? Biztosan nem igazi!

Akár a Másnaposok című filmből idéztem volna fel egy jelenetet. A szilveszter általában az emberek többségének a véget nem érő party-ról szól.

Az év utolsó napja, amikor mindent szabad. Főleg azt, amire utána nem emlékszünk. És a haverok sem! De mi van, ha maradandó nyoma marad a fergeteges éjszakának?

A menetrend manapság az szokott lenni, hogy valakinél elindul az „alapozás”, egy kis ez meg azzal. Azután elindul a csapat a szórakozóhelyre, és reggelig tart a hepaj.

Tekintve az „alapozástól” a hajnali órákig fennálló időszakot, bármi megtörténhet. Akár előkerülhet valahonnan egy tetováló is. Ne adj’isten, még gép és festék is van nála véletlenül…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És valaki előáll az eget rengető ötlettel: „Készítsünk egyforma tetoválást mindenkinek, hogy emlékezetes legyen ez a szilveszter!”

Addigra már benne vannak bármiben. Mivel készen kell lennie az összes tetkónak, úgy döntenek, nem mennek a szórakozóhelyre. Itt maradnak, és megvárják, míg minden delikvensen ott virít a minta.

Zzzzz – berreg a gép egyfolytában. Pár perc múlva éjfél, a pezsgők pukkanásra készen, a petárdák, a dudák, a konfetti szintén. A tetováló gép leáll, egy kis „technikai szünet” következik.

És tessék, a mutató átfordult, újév van! Őrjöngés, ölelkezés, a társaság fele lefóliázva, már ami a frissen varrott testrészeket illeti.

Koccintás, örömmámor, és folytatódik a buli. No meg a varrás! Mire kezdenek hazafelé szállingózni az emberek, mások pedig a lakás különböző részein aludni, lassan készen lesz mindenki, és a megemlékezés teljessé válik a tetoválások által.

Kora délután ébredezik a banda, és szembesül az életre szóló élménnyel: össznépi tetováltatás áldozatai lettek. Van, aki röhög, van, aki lézeres eltávolítás után néz, hiszen újra jönnek a „szürke hétköznapok”…

Történt már veletek hasonló dolog? Varrattatok már úgy, hogy nem emlékeztetek rá utána?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük