EseményekMotorkiállítás

Válaszolj helyesen, és nyerj belépőt az AMTS-re!

amts 2014A legutóbbi Budapest Motor Fesztiválon közel 10 ország 80 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait. Az Autó, Motor és Tuning Show-val egy időben szervezett rendezvényre több mint 30 ezer látogató érkezett a világ minden tájáróltavaly.

 

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportõröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerûen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is.

A fesztivál struktúrája, és összetétele az eddig hagyományok alapján folytatódik 2014 március 21-23. között. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban bemutatkoznak majd a veterán motorok és a legfrissebb modellek egyaránt, a versenyzésre és a hétköznapi motorozásra alkalmas kétkerekűek és olyan kivételes újdonságok amikkel nem mindennap találkozik az ember. Bemutatók és előadások, versenyek és vetélkedők színesítik a rendezvényt.

Idén kilenc eseményt látogathatsz meg egy belépőjegy áráért. Ha megírod email címünkre legalább öt rendezvény nevét a kilencből, részt veszel a sorsoláson. A helyes választ beküldők között 20 db (egyszemélyes) belépőjegyet sorsolunk ki.

A válaszokat 2014. március 16-ig várjuk az info@csajokamotoron.hu címre “BMF 2014” tárggyal!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük