fbpx
Hírek

V. Motoros Véradás Nyíregyházán

V. Motoros Véradás NyíregyházánA véradásra kilátogató motorosokat meleg ebéddel várjuk, az ebéd osztásában pedig a Csajokamotoron.hu hölgyei is segítenek majd.

Fórumunkon már szerveződik a hétvégi túra Nyíregyházára, ahol a motorosok idén ötödik alkalommal adhatják a vérüket a jó ügy érdekében.

2012. április 22-én (vasárnap) 9-17 óráig Nyíregyháza-Sóstón a Múzeumfaluban ismét lesz Motoros Véradás a nyíregyházi Honda márkakereskedés szervezésében. Az eddigi évekhez hasonlóan most is szeretettel várunk minden segítő szándékú motorost. 

Az idei évben van arra lehetőség, hogy akik felvonulás keretében csoportosan szeretnének kijönni a helyszínre, azok 8:30 és 9:30 között gyülekezzenek a Kossuth téren, ahonnan rendőri  felvezetéssel együtt  jöhetnek ki a véradás helyszínére. 

A nap folyamán a véradás mellett Múlt és jelen kiállítás, egészségügyi felmérés és szórakoztató programok várják a rendezvényre kilátogatókat. Fellépnek: 2009 és 2010 Trial Magyar Bajnoka Dobor Sándor, vagy ahogy motoros berkekben ismerik Dobor Sankó, a nyíregyházi  Diamond és a  Cool Rock Band zenekar Illés Tóni hangutánzó, a Napfény lányai hastáncosok.

Bízunk abban, hogy az előző évekhez hasonlóan most is sok segítő szándékú ember látogat ki a Sóstói Múzeumfaluba, hogy véradásával segítsen az arra rászorulóknak.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x