fbpx
Hírek

Utolsó tudnivalók a Demóról

rrace logoLezajlott a hétvégi RRACE MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet demonstrációjának sajtótájékoztatója, ahol a szervezők elmondták a legfontosabb tudnivalókat, valamint felsorolták kéréseiket! A rendezvényre a BELÉPTETÉS 19.00 órakor kezdődik Budapesten, a Dózsa György úton! NE GYERTEK KORÁBBAN ODA!!!

A Demonstráción jellegénél fogva, semmilyen kereskedelmi és reklám tevékenység nem folyhat, abban az esetben ugyanis nem minősül a rendőri biztosítás közfeladatnak, tehát fizetős lenne. EZÉRT BÜFÉ SEM LESZ! Ha szükséges, hozz magaddal frissítő italt és ételt! A környéken nincs nyitva tartó bolt.

Ha barátaiddal együtt szeretnél leparkolni, kérjük, hogy EGYÜTT GYERTEK BE a beléptetési ponton, mert érkezési sorrendben parkoltatjuk le a motorokat!

Többen felvetették, hogy a megváltozott helyszín miatt fesztivál jelleget kap a DEMÓ. A szervezők ezt EL SZERETNÉK KERÜLNI, EZÉRT A DÓZSA GYÖRGY ÚT FORGALMI SÁVJAIBAN PARKOLTATJÁK LE RENDEZETT SOROKBAN A MOTOROKAT! FIGYELD A RENDEZÕK UTASÍTÁSAT! A DEMÓ ALATT NINCS LEHETÕSÉGED FEL-ALÁ MOTOROZNI, NEM TESZI LEHETÕVÉ A HELYSZÍN. ÉPP EZÉRT LESZ – A VILLAMOS SÍNEKHEZ HASONLÓAN – DEMONSTRÁCIÓ JELLEGE A MOTOROK MOZGÁSÁNAK!

A RENDEZVÉNY MEGKÖZELÍTÉSÉNÉL ÉS TÁVOZÁSKOR A LEGKRITIKUSABB PONT A Budapestre be- és KIJUTÁS! FONTOS, HOGY HAZATÉRÉSIG EGYETLEN BALESET, INCIDENS, RENITENS KIHÁGÁS NE TÖRTÉNJEN, MERT A SAJTÓ CSAK ERRE VÁR, és ezzel a szervezők TÖBB HÓNAPI MUNKÁJÁT ÉS A TÖBBI MOTOROS AKARATÁT VESZI SEMMIBE…

AZ ELVONULÁS KIS CSOPORTONKÉNT, SZINTÉN ZÁRT KOREOGRÁFIA SZERINT ZAJLIK MAJD!!! EZ TALÁN NAGYOBB FIGYELMET KÖVETEL MAJD, MINT A MEGÉRKEZÉS ÉS LEPARKOLÁS! HA A LÉTSZÁM INDOKOLJA, LESZ LEHETÕSÉG A RENDEZVÉNY IDEJÉNEK KITOLÁSÁRA!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Idézet a z utolsó BRFK/ORFK egyeztetésen készült jegyzőkönyvből:
„A rendezvényt biztosító egységek parancsnoka felhívta a figyelmet arra, hogy a fővárosba történő haladást, érkezést illetve távozást a rendőrség a jelen állás szerint nem biztosítja, de az igénybe vett útvonalakon, valamint gyülekezőhelyeken fokozott szolgálatellátást szervez. (Enyó.: a motorosok mozgásának elősegítése érdekében!)

Fentiek miatt a fővárosba történő érkezés, illetve távozás kizárólag a KRESZ és a vonatkozó egyéb hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával történhet. Ezalatt értendő, hogy valamennyi motorkerékpárnak érvényes hatósági engedéllyel és jelzéssel kell rendelkeznie, vezetőjüknek érvényes vezetői engedély szükséges, illetve vezetésre képes állapotban kell lenniük.

Ahol autópálya-matrica használata kötelező, ott ez alól nem menthetők fel a rendezvényre igyekvők, tehát rendelkezniük kell azzal.

Nyomatékosan felhívta a figyelmet a megengedett legnagyobb sebesség túllépésének, valamint a tilos jelzésen történő áthaladás tilalmára, valamint a közúti közlekedésben történő kultúrált, defenzív viselkedésre.

A rendezvény fővárosi helyszínén kizárólag a bejelentett napirendnek megfelelően lehet demonstrálni! Ezalatt értendő a kereskedelmi- és reklámtevékenység tilalma, a gumiégetés és egy-kerekezés, valamint egyéb motoros mutatványok végzésének tilalma.

A rendezvényről az eltávozás a Hősök tere, illetve az Ajtósi Dürer sor irányába kizárólag kis 20-30 fős csoportokban lehetséges, tekintettel a főváros közlekedési viszonyaira és az utak áteresztő képessége.

A helyszínen a parkoltatást, valamint az eltávozási rendnek megfelelő felállítást a szervezők végzik. A rendezvény megkezdésekor és befejeztével felhívják a megjelentek figyelmét a fent leírtak, valamint a kötelező viselkedési szabályok betartására és ezt szórólapokkal is nyomatékosítják.”

REGISZTRÁCIÓ:
Kérünk, hogy hozz egy cetlit (5×5 cm) magaddal rajta a rendszámoddal és egy bekarikázott 1-essel, ha egyedül-, bekarikázott kettessel, ha utassal érkeztél! Keresd meg a REGLÁDÁT a sátraknál és dobd bele! Előre is köszönjük!

ALÁÍRÁSGYÛJTÉS:
Hozd magaddal és add le sátorban az általad összegyűjtött aláírásokat! Vagy írj alá a helyszínen!

TÁMOGATÁS:
Még néhány hölgy segítőt keresünk, kérünk, jelentkezz az [email protected]! Ha úgy gondolod, hogy támogatnád a szervezetet a rendezési költségek mérséklése érdekében (Mentők, katasztrófavédelem, ORFK/BRFK, Adatvédelmi biztosi hozzájárulás, hulladékgyűjtés, Mobil WC, legális Rádiós belső kommunikációs rendszer, rendezvény utáni gépi takarítás és hulladékkezelés, sátrak- bútorok, színpad, hangosítás, molinók szórólapok, szállítás, adminisztráció, sajtótájékoztató, stb.), találsz a sátraknál kirakva erre a célra rózsaszín csekkeket! Segítségeteket előre is köszönjük!

KÖSZÖNJÜK, HOGY FEGYELMEZETT JELENLÉTETEKKEL TÁMOGATTOK MINKET A KITÛZÕTT CÉLOK ÉRDEKÉBEN!

SZÉLES UTAT NEKTEK!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x