HírekMotorokMotorozás

Ultramodern NIU elektromos robogókat kaptak a budapesti polgárőrök

NIU elektromos robogót kaptak a polgárőrökEzentúl még gyorsabban és biztonságosabban róhatják az utakat a Budapesti Polgárőr Szövetség tagjai, ugyanis nyolc új NIU elektromos motorkerékpár állt hadrendbe a szervezetnél.

Nyolc korszerű elektromos NIU motorkerékpárral gazdagodott a polgárőrség eszközparkja. A páratlanul fejlett, nullemissziós járműveket Kardos Pál, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke adta át ünnepélyes keretek között a fővárosi polgárőröknek, méghozzá Terdik Tamás r. vezérőrnagy, budapesti rendőrfőkapitány jelenlétében a Teve utcai rendőrpalota előtt.

A különleges közlekedési eszközöket 2021. május 4-én, ünnepélyes átadó keretein belül vehették birtokba a polgárőrök, akik ezentúl még hatékonyabban léphetnek fel a szabályszegésekkel szemben. Kardos Pál, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke kiemelte, hogy az új, korszerű, tisztán elektromos hajtású NIU robogók környezetkímélő és csendes mivoltukból fakadóan – az önállóan és a rendőrökkel együtt végrehajtott műveletek során is – kiválóak a szolgálat ellátására.

Dr. Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány gratulált a motorokhoz, és örömét fejezte ki, hogy a környezetvédelmi szempontok is érvényesültek a beszerzés során. Beszédében felhívta rá a figyelmet, hogy a polgárőrök rendkívüli munkatempót diktálnak. Szinte minden területen segítik a rendőrséget. Mindemellett háláját és büszkeségét fejezte ki a polgárőrökkel fennálló stratégiai együttműködés kapcsán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az eseményen mutatták be a motoros polgárőrök új formaruháját is.

A NIU robogók mellett a motoros polgárőrök új formaruháját is megismerhettük a rendezvényen. Ennek tervezése a szolgálatot teljesítő személyzet bevonásával zajlott, tehát a „bukósisakosok” igényeihez alkalmazkodva, szokásaikat figyelembe véve készült el az öltözék, ami minden téren a legmagasabb színvonalat képviseli.

Milyen az az okos robogó? Az biztos, hogy NIU

A Budapesti Polgárőr Szövetség munkatársai lelkesen vették birtokba a nyolc új robogót és indultak velük az első próbaútra.

Az immáron több mint 30 motorkerékpárral felvonuló budapesti polgárőrök nagyban hozzájárulnak a főváros közbiztonságának javításához, a most átvett, új NIU elektromos motorokat Budapest négy kerületében használják majd.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük