EseményekMotoros találkozó

Új kézben a Kawasaki

kawasaki lime party 2011 08Augusztusban menetrendszerűen ellepik a Hungaroring aszfaltját a Kawasaki tulajdonosok. Ebben az évben azonban már új szelek fújnak a zöld márka háza táján.

A szokásos évi Kawasaki Lime Partyt, ahol a márka szerelmesei találkozhatnak, ismerkedhetnek és meghajthatják gépeiket a Hungaroring kanyargós pályáján, egy sajtótájékoztató előzte meg. Itt jelentette be a Kawasaki Motors Europe és az Ivanics Motors Kft, hogy 2011 június elseje óta az Ivanics cégcsoport a márka magyarországi vezérképviselete.

A kizárólagos importőri feladatokat a július 26-án alapított, székesfehérvári illetőségű Ivanics Motor Kft. látja el ezentúl. A korábban is személyautók és motorkerékpárok forgalmazásával foglalkozó Ivanics csoport erős háttérrel és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a járműeladások területén. Ugyanakkor a cégen belül minden anyagi és személyi feltétel is adott volt hogy a japán márka importőri feladatait ellássák.

A Radnay Gábor, az Ivanics Motor Kft. igazgatója elmondta, hogy céljuk a jelenlegi márkakereskedői hálózat bővítése, amely már ebben az évben elérheti a tizet. Természetesen az eladott motorkerékpárok számát is növelni szeretnék a jövőben. A következő évre a 150 darab eladott motort tűzték ki célul. Ennek a célnak az eléréséhez az importőrtől független márkakereskedői hálózat háttérből való koordinálását és a partnerekkel és vevőkkel való folyamatos kommunikációt tekintik a legfontosabb feladatnak.

Még több kép a galériában!A sajtótájékoztató közben a Lime Partyra érkező márkatulajdonosokkal együtt megnéztünk egy látványos streetfighter showt, természetesen Kawasaki motorkerékpárokkal megspékelve. Már ekkor látszott, hogy látogatóból nem lesz hiány, bár sokakat visszariasztott a rendezvény meghívóján látható információ, hogy csak bőrruhában engedik fel a motorosokat a Hungaroring aszfaltjára. A végén ennek ellenére minden pályázós csoport teljes létszámmal tudott motorozni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az idei Lime Partynak az esti vihar vetett véget, hiszen közeledtével sok márkatulajdonos hazafele vette az irányt. A jó hangulat azonban még napokig megmaradt, az új importőr pedig jövőre is visszavár mindenkit egy közös bulira. kawasaki lime party 2011 14kawasaki lime party 2011 23kawasaki lime party 2011 35kawasaki lime party 2011 39

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük