HírekEseményekMotoros túra

Új helyen nyitja meg kapuit a Pannónia múzeum Balassagyarmaton

Újra nyit a Pannónia Motormúzeum BalassagyarmatonMost, hogy újabb enyhítések léptek életbe, és lehet kulturális rendezvényeket szervezni, elérkezett a lehetőség, hogy végre újra megnyisson a Pannónia Motorkerékpár Múzeum.

Az idő közben új helyre telepített múzeum immár bővített kiállítási anyaggal várja a látogatókat 2021. június 5-én Balassagyarmaton.

A múzeum eredeti helyén 2008. március 15-én nyitott meg. A kiállított motorkerékpárok Szakács László gépészmérnök gyűjteményéből valók.

A hivatalos megnyitó szombaton 10:000 órakor kezdődik, ahova a Pannónia klub tagjai közös motorozást szerveznek. Ha te is részt vennél egy közös motorozáson a klub tagjaival – motortípustól függetlenül – a találkozó 2021. június 5-én Fóton, a MOL benzinkút parkolójában lesz 8:00 órakor. Indulás 8:30-kor.

A megnyitó ünnepség a múzeum udvarán, szabadtérben lesz, amin korlátozás nélkül részt lehet venni (maszk és védettségi igazolvány sem szükséges).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új cím: 2660 Balassagyarmat Hétvezér utca 26. (bejárat a Trikál u felől)

A múzeum megtekintése (zárt térre vonatkozó szabályok alapján) maszkban, védettségi igazolvány felmutatása mellett a járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges csak. Ha valakinek nem lenne még igazolványa külön intézkedések mellett, más formában fogják biztosítani a múzeum látogatást a szervezők.

A múzeum egész nap nyitva lesz egészen este 20 óráig. Aki el szeretné kerülni a tömeget érkezhet nyugodtan később is.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a klub tagjai.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük