fbpx

Új élet kristálylábon

Bizarr módon a halál utáni vágy ösztönözte arra, hogy felkeressen egy specialistát. Azt remélte ugyanis, ha újra sikerül lábra állnia, felmehet a fegyverért, és véget vethet ennek a borzasztó helyzetnek.

Amellett ugyanis, hogy elvesztette a lábát, férjével is egyre távolodtak egymástól, amiért szintén magát okolta. A specialistánál tett látogatás azonban kudarcba fulladt, Cat képtelen volt használni a számára kiadott protézist.

Egy nap felhívta egy ismeretlen nő, és megadta neki egy lábspecialista számát, akiről páciensei egytől-egyig ódákat zengenek. Cat pedig, kételkedve bár, de felkereste a csodadokit, aki az eddig megszokott sötét és hűvös orvosi szoba helyett egy napos, kellemes rendelőben fogadta.

Mintát vett a megmaradt csonkról, és két órával később már a kész protézissel a kezében tért vissza. Cat a baleset óta először állt lábra, először járt újra fájdalom nélkül, olyan könnyedséggel, hogy Ő maga el sem hitte, hogy valóban fent van a műláb.

Ott akkor minden megváltozott. Cat új életet kapott, a fegyver és az öngyilkosság gondolata a másodperc tört része alatt tovaszállt. Nem maradt más, csak a földöntúli öröm, és a motorja utáni vágy.

Hazatérve első útja a Fatboyhoz vezetett, aki még mindig sérülten, árván állt a garázsban. Cat azonban remélte, hogy ha vele csodát tudtak tenni, akkor motorja is menthető, és hamarosan újra együtt járhatják majd be a jól ismert helyeket. Vágya valóra vált. Egy hideg karácsonyi napon újra hű társa nyergébe szállt, és nekiindultak közös új életüknek.

Cat is szereti hangsúlyozni nőiességét, hiszen attól, hogy műlábbal él, nem lett kevésbé értékes. Rajta azonban nem csak a ruhákon, sminken, frizurán köszön vissza a nőiesség, protézisét ugyanis Swarovski kristályok díszítik.ujelet2ujelet1

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 december 25. 11:20

Az ott egy sebességváltó átalakító? Szöget ütött a fejemben anno Sapka Time Machine-ja az automata váltójával. Ilyen esetekben lehetne használni valami ilyesmit is, Amerikában úgyse gond az átalakítgatás, és ha jól tudom, még a Fat Boy-ok váltója sincs egy blokkban a motorral. Van egy volt diákunk, aki Simsonnal esett akkorát, hogy lebénult a jobb karja. Megkeresett egyszer, hogy csináljak neki egy olyan átalakítást, hogy bal kézzel tudja húzni a gázt és kuplungolni, és a jobb pedál fékezze az első kereket is. Akkor épp nem volt felszabadítható időm, de a tanácsaim alapján saját kezűleg, egy kézzel megcsinálta az átalakítást! Persze a… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x