HírekMotorbemutatóMotorok

Új Ducati Diavel V4-es Granturismo motorral

Ducati Diavel V4 2023A látványos világítási rendszer és a kirobbanó kipufogó még jellegzetesebbé teszi az új Ducati Diavel. Az olaszok izmos motorkerékpárja ráadásul 13 kg-mal könnyebb a még meglepőbb menetteljesítményért.
A Diavel V4 egyedi, összetéveszthetetlen és kirobbanó személyiséggel rendelkezik. A kifinomult V4 Granturismo motor bevezetésével a Diavel teljesítménye még elképesztőbbé válik. A Ducati 1.158 köbcentis V4-es motorja 168 lóerejével és 12,8 kgm nyomatékával ideális motor egy izmos cruiserhez, amely képes az alacsony fordulatszámon való linearitást erőteljes nyomatékkal ötvözni a teljes leadási tartományban.

Izmos, sportos, túlzó és elegáns egyszerre, amely bármilyen környezetben képes magára vonzani a figyelmet. A Diavel V4 olyan távoli műszaki, dinamikai és stilisztikai jellemzőket szintetizál, mint a sportos nakedek és a muscle cruiserek. Így sokféle motoros kívánságára válaszol, a sportrajongóktól kezdve a kényelmesebb és stílusosabb motorkerékpárt keresőkön át azokig, akik inkább városi és nyugodtabb környezetben tapasztalják meg a motorozást, egészen a teljesítmény és a drag racinggel kapcsolatos ikonográfia szerelmeseiig.

Ez a motorkerékpár a középkategóriás túrázásra való alkalmasságával is meghökkentő, a vezető és utasa számára valóban elképesztő kényelemmel.

Összetéveszthetetlen vonalvezetés

A Diavel V4 már az első pillantástól kezdve fontos jelenlétet kommunikál. Izmos, zúzós, széles “vállakkal” és büszkén látható négykivezetésű kipufogóval. A Diavel V4 az izomautókból, a szuperhősök esztétikájából merít ihletet, és egy sprintre kész sportoló képét adja vissza, minden tömege az elejére koncentrálódik, a far pedig agilis, áramvonalas.

duati diavel v4 2023 4 duati diavel v4 2023 5 duati diavel v4 2023 3 duati diavel v4 2023 7 duati diavel v4 2023 6 ducati diavel v4 2023 cimlap duati diavel v4 2023 2 duati diavel v4 2023 8 duati diavel v4 2023 1

A Diavel V4 összetéveszthetetlen megjelenéséhez hozzájárulnak a jellegzetes első és hátsó lámpatestek és irányjelzők is, amelyek természetesen teljesen LED-esek. Az első DRL* formája megváltozik, a korábbi stílusjegyet továbbfejlesztő dupla C-profillal. A hátsó lámpacsoport a far alatt elhelyezett, pontszerű LED-ek mátrixából áll, szintén összetéveszthetetlen Ducati optikai jelzéssel: egyedi és látványos megoldás, amely azonnal felismerhetővé teszi a motort. A dinamikus irányjelzők* a kormányba vannak integrálva, a fék és a kuplung vezérlő tartályok előtt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Ducati Diavel 1260 Lamborghini csak 630 példányban készül, le ne maradj róla! – VIDEÓVAL!

A Diavel V4 másik jellegzetes eleme a masszív 240/45-ös hátsó gumiabroncs. A kerekek ötküllős ötvözetből készültek, megmunkált felületekkel díszített profillal, és a Diavel V4 esztétikájának egyik legkifinomultabb elemei.

* Csak azokban az országokban, ahol törvényes.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük